Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 hónapos terhes vagyok és...

4 hónapos terhes vagyok és cigizek elég erősen. Szerintetek mit csináljak? Próbálok leszekni de nem sikerül.21/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 17:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
28%
Szégyen vagy... vagy szégyentelen, kitudja...
2010. ápr. 27. 19:59
 42/50 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdés,de gondoltam megosztom veled mit gondolok.

Nem olvastam végig a válaszokat csak az első 4-5-öt.

Az én kislányom 7 éves.Én is dohányoztam mellette,58cm-el és 3600g-vel született.Anyukám is dohányzott velem 56cm voltam és 3650g amikor megszülettem.

Amíg terhes voltam napi 1 doboz cigit szívtam és a leggyengébbet.

Szerintem próbálj meg minél kevesebbet szívni,ha sehogy sem sikerül leszokni.

Nyilván az sem jó,ha leszoksz és végig idegeskeded a terhességet.

A negatív kritikák miatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod,könnyű azoknak beszélni akik sosem dohányoztak,

2010. máj. 23. 18:53
 43/50 anonim ***** válasza:
és a felük sem minta anya attól még,hogy nem cigiznek.
2010. máj. 23. 18:55
 44/50 anonim ***** válasza:
74%
A dohányzás nem egy olyan dolog, ami miatt sajnálni kell azt, aki csinálja. Persze, hogy könnyű annak, aki nem dohányzik. De senki nem kötözött oda egy székhez és kötelezett arra, hogy márpedig cigizned kell. Ez egy döntés, amit meg kell hoznod, ha nehéz is. Egyszerűen nem kell rászokni, vagy tudni kell leszokni.
2010. máj. 23. 19:13
 45/50 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Abban,hogy nem kell rászokni teljes mértékben egyetértek veled.

De tudod 13-14 évesen az embernek papolhatnak a felnőttek,szülők hogy ne szokj rá....

Szerintem a dohányzás nem felnőttkori kérdés,aki 20 éves koráig nem kezd el dohányozni az valószínűleg már nem is fog amikor már fel tudja mérni a súlyosságát.

És sajnos a mai világban a dohányzás a legkisebb gond ami a gyerekeket veszélyezteti/csak nézzél szét a myvipen/

2010. máj. 23. 20:34
 46/50 anonim válasza:
megagáz vagy!
2010. nov. 17. 15:32
 47/50 A kérdező kommentje:
Képzeljétel el tavaly szeptember 22-én megszületett a kislányom 3250 grammal és 54 cm-vel és nem tettem le a cigit. A mai napig teljesen egészséges.
2011. máj. 26. 10:57
 48/50 anonim ***** válasza:
Ugye!
2011. máj. 26. 12:36
 49/50 anonim válasza:
Megkérdezhetem,h.mennyit szívtál naponta?Nem bántani akarlak,sajnos én is cigizek.
2011. máj. 28. 01:43
 50/50 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,eszedbe ne jusson leszokni. Annyiszor ès ott gyùjts rà,ahànyszor szeretnél,nem szègyen a dohànyzàs ilyenkor sem,ha pedig valaki azt mondja,ne töródj vele,cigizz tovàbb,semmi baja nem lesz a gyermeknek,ha nem stresszelsz ezen. Minden jòt,legyen szèp,egèszsèges gyermeked.
2017. nov. 19. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!