4 hónapos terhes vagyok és cigizek elég erősen. Szerintetek mit csináljak? Próbálok leszekni de nem sikerül.21/L
Szia!
Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdés,de gondoltam megosztom veled mit gondolok.
Nem olvastam végig a válaszokat csak az első 4-5-öt.
Az én kislányom 7 éves.Én is dohányoztam mellette,58cm-el és 3600g-vel született.Anyukám is dohányzott velem 56cm voltam és 3650g amikor megszülettem.
Amíg terhes voltam napi 1 doboz cigit szívtam és a leggyengébbet.
Szerintem próbálj meg minél kevesebbet szívni,ha sehogy sem sikerül leszokni.
Nyilván az sem jó,ha leszoksz és végig idegeskeded a terhességet.
A negatív kritikák miatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod,könnyű azoknak beszélni akik sosem dohányoztak,
Utolsó vagyok.
Abban,hogy nem kell rászokni teljes mértékben egyetértek veled.
De tudod 13-14 évesen az embernek papolhatnak a felnőttek,szülők hogy ne szokj rá....
Szerintem a dohányzás nem felnőttkori kérdés,aki 20 éves koráig nem kezd el dohányozni az valószínűleg már nem is fog amikor már fel tudja mérni a súlyosságát.
És sajnos a mai világban a dohányzás a legkisebb gond ami a gyerekeket veszélyezteti/csak nézzél szét a myvipen/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!