4 hónapos terhes vagyok és cigizek elég erősen. Szerintetek mit csináljak? Próbálok leszekni de nem sikerül.21/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 17:30
11/50 A kérdező kommentje:
Az én anyám is dohányzott egész terhessége alatt.És tök egészséges vagyok.
2010. ápr. 21. 17:41
12/50 anonim válasza:
Mondod te. Azt, hogy mentálisan hol tartasz, a kérdésed alapján le lehet szűrni.... egészség alatt ne csak a fizikális egészséget értsd! Amúgy úgy látom, téged kár győzködni.. szegény kicsi.
13/50 anonim válasza:
aztaa, ez a szülészetes sztori durva, de elhiszem....hát tulképp a baba is nikotinfüggő lesz :((
14/50 anonim válasza:
Na, akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést:( miért kérdezed, hogy baj lesz-e, mikor téged nem is érdekel, hiszen "komoly ellenpéldát" hozol fel. És bizonyára lesz olyan itt, aki azt mondja: dehogynem lett neked is bajod, hiszen ugyanolyan h..e vagy (már bocs), mint a példaként felhozott rokonod. Önző vagy és gyenge. Ennyi. Más mindent megtenne, hogy egészséges gyermeke lehessen.
15/50 anonim válasza:
Ha nem sikerül leszokni, akkor egyszerűen nem akarsz leszokni. Úgy tűnik, hogy a cigi fontosabb, mint a gyereked élete. A te döntésed, csak most már nem csak magadért vagy felelős (vagyis felelőtlen), hanem a gyereked életéért is. Gondolj bele abba, hogyha mégis bármi baja lesz, akkor egész életedben magadat fogod hibáztatni, hogy azért beteg, mert neked a cigi fontosabb volt mint ő. Boldog babavárást...
16/50 anonim válasza:
SZERINTEM HAGYÁTOK!EZ A NŐ EGY KICSIT SEM AKAR LESZOKNI!ÉS SZERINTEM CSÖPPETSEM ÉRDEMES ÉS ÉRETT AZ ANYASÁGRA MERT LÁTSZÓLAG NAGYON NEM ÉRDEKLI HOGY MI LESZ VAGY LEHET A GYERMEKÉVEL!!!
17/50 anonim válasza:
Amikor én szültem,volt az osztályon 2 olyan kismama is aki elég erősen cigizett terhesség alatt.Egyrészt mind a kettő koraszülött volt,másrészt,tudom,hogy nem illik ilyet mondani,de nagyon csúnyák voltak szegények!!Szó szerint olyan volt mind a kettő,mint egy kismajom!A szülésznőm mondta,hogy mindez a ciginek köszönhető!
Valahogy meg kellene próbálnod letenni legalább a terhesség idejére!!Amikor megszületik a baba,látnifogod,hogy megérte a sok szenvedés,amit a cigi hiánya okozott!Sok boldogságot kívánok a babához!
18/50 anonim válasza:
Már bocsi de a kérdésed alapján nem úgy néz ki! Kell benned annyi akaraterőnek lenni hogy ha magadért nem is legalább szegény kisbabád miatt megtedd!!!!Mert mi nem szokhatunk le helyetted csak te teheted meg!
19/50 anonim válasza:
Add örökbe!!! Egy vadidegen tuti jobb anyja lesz, mint te.
20/50 anonim válasza:
A te anyád nem okozott kárt benned?Viccelsz ugye?Gyermeket vársz és cigizel, nem tudsz leszokni!Összes normális dohányos ismerősöm ahogy megtudta gyermeke lesz azonnal letette a cigit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!