Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 hónapos terhes vagyok és...

4 hónapos terhes vagyok és cigizek elég erősen. Szerintetek mit csináljak? Próbálok leszekni de nem sikerül.21/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 17:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
78%
Neked nem való a gyerek!
2010. ápr. 21. 17:51
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
17:47 tök igazad van!Simán látszik az újszülötteken ha bármilyen káros szenvedélye volt az anyukának!!!
2010. ápr. 21. 17:51
 23/50 anonim ***** válasza:
14%

Igaz, hogy a terhesség alatti cigizés ártHAT. De ez nem törvényszerű. Ne bántsátok őt!

Velem is dohányoztak, emiatt semmi bajom! Lelki bajok vannak, tök más miatt, konkrétan tudom, annak mi az oka.

Nem azt mondom, hogy ne tegye le, mert igenis tegye le, de ha nem sikerül, azért még nem főbűnös.

2010. ápr. 21. 18:21
 24/50 anonim ***** válasza:
68%

Felnevelte őt okos anyukája, akitől azt tanulta el, hogy ő is bagózott, nem lett baja, akkor ha én is bagózom nem lesz baja. Anyja-lánya....kitől látott volna jó példát.

A nikotin is drog, csak épp legális. És amikor az ujszülött világra jön, ugyanolyan elvonási tünetei vannak, mint akik bagóznak, ugyanis a placentán keresztül a kis magzatba is eljut a nikotin. Szerencsétlen gyermek megszületik és egyből egy sokk éri.

És te akarsz anya lenni? ilyesmit okozni a még meg sem született gyermekednek? szerinted ilyen felfogással milyen példamutató anya leszel? 21 évesen még amúgy is gyerek vagy ehhez az egészhez, de már ha bevállaltad akkor most elkezdhetnéd tanulni mit jelent a FELELŐSSÉG!!!

Ugyanis már most felelős vagy érte és nagyívben szarsz rá, mert amikor rágyújthatnékod van, nem a gyerek egészségére gondolsz, hanem a saját önző szenvedélyedre, hogy kielégülj. És lehet hogy durván hangzik, de talán leesik a tantusz, még meg sem született már szar anyja vagy.

2010. ápr. 21. 18:31
 25/50 anonim ***** válasza:
76%
Egy ismerösöm cigizett és emiatt 2 lyuk lett a baba szívén,ami szerencsére befort,de a te helyedben most rögtön leraknám ha nem akarsz rosszat a babának
2010. ápr. 21. 18:58
 26/50 anonim ***** válasza:
25%

ezegy nagyszerű kérdés a sok antidohányosnak, most kiélhetik magukat....

igaza volt annak aki azt írta h ártHAT!

így nincsen más választásod, mint imádkozni h legyél teis az a szerencsés akinek a babájának nemfog megártani a cigi.

aki meg azzal jön h a kérdező gyépés, mert az anyja is cigizett...annak csakegy hatalmas röhögős pofát küldök: :D

kérdező: vagy leszoksz és jólesz, vagy nemszokszle és reménykedsz.

amúgy 21 évesen baromira nemkéne gyereketszülni

25L

2010. ápr. 21. 19:14
 27/50 anonim ***** válasza:
15%

Jól lepontoztatok xD De nem baj.. Nem tudom, miért kell a másikat bántani?????? Pl. ezzel valahol az anyámat is bántjátok, aki nem tehetett róla!!! Nem tudott leszokni!! De szült 3 ha nem is egészséges gyereket, de a cigitől tuti nem lett bajunk...

Azért egy káros szenvedély még nem gyilkosság.

Ja, és pl. ha valaki erős dohányos, attól még élhet akár 95 évet is, a dohányzás csak rizikófaktor.

2010. ápr. 21. 19:34
 28/50 anonim ***** válasza:
16%
netörődj a fanatikus antidohányosokkal, megvolt nekik a nap fénypontja, hogy lepontozhattak egy nem fanatikust:D most virul a fejük, ennyi örömöt hagyjunk meg nekik:D
2010. ápr. 21. 19:41
 29/50 anonim ***** válasza:
15%

A "nem kell a másikat bántani" alatt a kérdezőt értettem..

Engem nem bánt a lepontozás..xD

2010. ápr. 21. 19:45
 30/50 anonim ***** válasza:
69%
Alapvetően nem ezzel van a baj, persze igen, baj, hogy cigizel, DE: ha erről így gondolkodsz, hogy hát inkább cigizek, mert szerintem tuti nem lesz baja, MIT CSINÁLSZ HA MEGSZÜLETIK? "Á most nem adok neki enni este, mert nem érek haza etetésre, reggelig csak nem hal éhen." Sajnos hülye embernek hülye gyereke születik. Az a baj, hogy még a szándék sincs meg benned. (Tudom miről beszélek, én is dohányoztam 7 évig, babát akarok, 1 évvel a próbálkozásunk előtt leraktam. Egyik napról a másikra.)
2010. ápr. 21. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!