Strandon el lehet kapni valami fertőzést, hüvelygombát? Mostanába minden ilyesmit elkapok, nyilvános wc-re nem ülök rá, próbálok vigyázni az ilyenekkel
Használok ilyenkor hüvelykrémet meg kúpot, elmúlik aztán visszajön. Csak nekem van ilyen sűrűn? Van másnak is hasonló problémája?
ha strandon el lehet kapni, akkor az ellen hogyan lehet védekezni? Előre is köszönöm a válaszokat
Strandon is el lehet kapni, de nem tudom az ellen hogy tudsz védekezni...
Nem szedsz fogamzásgátlót?
nem szedek:/ az növelné vagy csökkentené az esélyét?
köszönöm a válaszokat. és mi annak a gyógyszernek a neve?
A tampon nem ajánlott mert a hüvely nem tud kellően öntisztulni, valamint felszivja a koszos vizet, igy plussz a fertőzés garantált.Ez a tampondolog nem tudom, miért terjedt el, baromság.
Én már régóta nem járok strandra,gyógyfürdőben szuper kis fertőzéseket lehet összeszedni,én is hajlamos vok minden nyavalyára.
ha mégis elmész strandolni,vagy ilyen helyekre,fürdés után zuhanyozz le, használj Lactacyd vagy más phs termékeket,jól mosakodj ki alulról, ez talán megvéd.
A hüvelynek van természetes öntisztulása,amit esetenként blokkolhat a fogamzásgátló,antibiotikum stb.
A rendzseres irrigálás se jó, de alkalmanként-pl.ilyen esetben- ajánlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!