Miért kapom el a hüvelygombát, ha odafigyelek mindenre?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja volt utoljára gombám (valami olyan fajta, ami a babák szájában előforduló penész), és most megint előjött.
Nem tudom, miért, mert rendszeresen tisztálkodom, soha nem ülök le máshol a wc-re.
Azt se mondhatják, hogy a barátomtól van, mert amikor kijött, mindkétszer pont öt-hat napig nm tudtunk találkozni. (az ötödik napra jött ki, a lappangási ideje meg 3-4 nap)
Nem tudjátok, miért lehet? Mit csinálok rosszul?
köszi!
2011. okt. 17. 11:56
1/12 anonim válasza:
Attól én még azt mondom, hogy ki kéne kezeltetni a barátodat is.
2/12 anonim válasza:
Ez is lehet h. allergia, vagy ennyire hajlamos vagy rá, vagy nem ölted ki magadból teljesen de sok más oka is lehet...
3/12 anonim válasza:
Ja, a túl sok tisztálkodás sem túl jó mert megváltoztatod a ph értékedet, ha lehet csak sima vizzel fürödj.
4/12 anonim válasza:
A hüvelygomba keletkezésének okai: /nem teljes a lista/, gyakori partner váltás, eltúlzott hygiénia /agyon mosakodás, intim sz@rok használata, kenceficék használata, ilyen-olyan törlőkendők/, belepiszkálás a hüvelybe, antibiotikum szedése, túlzott cukor fogyasztás, stressz. Próbáld meg: készíts 5 %-os ecetes oldatot figyelj oda, tudd, hogy mennyi az 5 %-os!!!/ és azzal öblögess. Hogy ez mennyire hatásos? Nos, ez az 5 százalékos ecetes oldat azonnal elszínezi még a rákos sejteket is!
5/12 A kérdező kommentje:
napi egyszer szoktam tusolni. a két hónappal ezelőtti alkalomkor meg a barátom is ki lett kezelve, szóval nem értem.
2011. okt. 17. 12:07
6/12 anonim válasza:
Nézesd meg magad orvossal, lehet hogy candidás vagy.
7/12 anonim válasza:
ezt az ecetes vmit részleteznéd?Ha nincs tünetem vagy bajom akkor is használható?mekkora arányban kell, van e kockázata?
8/12 anonim válasza:
Valóban rengeteg oka lehet, és én már hallottam egymásnak teljesen ellentmondó tapasztalatokat is a megelőzés és a kiújulás témájában. Ez egy hajlam, ha valaki hajlamos rá, akkor nagyon nehéz belőle kikeveredni, és a barátodat is okvetlenül kezelni kell, mert különben semmit nem ér az amit Te csinálsz!
9/12 anonim válasza:
Minden féleképpen védekezzetek gumival ha ilyen érzékeny vagy.A másik az, hogy a kezelés kúrája nem akkor hatásos ha már nincsenek tünetek, hanem utána is ekll folytatni, de persze lehet candidad van,azt vizsgáltasd ki és mellőzd az édességet ha az van.
10/12 anonim válasza:
12.41-esnek! Az 5 %-os ecetes oldat azt jelenti, hogy egy liter tiszta vízbe teszel l/2 /fél/ deci 10 %-os ecetet. Kiváló baktériumölő, öblögető szer. Naponta nem kell használni, de hetente 2-3x bátran lehet. Mellékhatása nincs! Egy régi titokról ennek kapcsán. A mamám a hatodik terhessége után megunta az erőből történő védekezést. Attól kezdve ugyanebbe az oldatba mártotta az apró szivacskáját és azt helyezte fel. Azután már soha többé nem lett terhes. Ezt a titkot egy szomszédasszony árulta el neki, akinek csak egy gyermeke volt. Soha nem volt gyulladása, folyása, gombája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!