Miért kapom el a hüvelygombát, ha odafigyelek mindenre?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja volt utoljára gombám (valami olyan fajta, ami a babák szájában előforduló penész), és most megint előjött.
Nem tudom, miért, mert rendszeresen tisztálkodom, soha nem ülök le máshol a wc-re.
Azt se mondhatják, hogy a barátomtól van, mert amikor kijött, mindkétszer pont öt-hat napig nm tudtunk találkozni. (az ötödik napra jött ki, a lappangási ideje meg 3-4 nap)
Nem tudjátok, miért lehet? Mit csinálok rosszul?
köszi!
2011. okt. 17. 11:56
12/12 Gift válasza:
Ez a Protexin Gynophilus semmit nem használ többször vettem, lelkiismeretesen használtam, de egyáltalán nem segített, nekem is újra visszatérő gombám van, majd nemhogy napra pontosan egy héttel menszesz előtt, próbálok diétázni,nem viszem túlzásba a tisztálkodást, én az évek alatt annyi mindent betartottam, kipróbáltam és semmi eredménye. De még nem adtam fel, mert nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!