4 hónapos terhes vagyok és cigizek elég erősen. Szerintetek mit csináljak? Próbálok leszekni de nem sikerül.21/L
Azért nem tudsz leszokni, mert nem látod igazán a hátrányát. El sem tudod képzelni, hogy emiatt beteg lesz a gyermeked. Csak nehogy meglepődj....
Egyébként a 21 évvel semmi gond, nem tudom miért írta a 25/L. Sokkal normálisabb (értsd: kevésbé kockázatos) gyereket szülni ilyn korban, mint 30-35 évesen.
Az már más kérdés, hogy ha vki a cigiről nem tud leszokni a gyereke miatt, az ne szüljön inkább.
De nem a korral van a gond.
23.40.
1. ártHAT és igen, az ő baja lesz, ha ártani fog, ezt egyik dohányos sem írta h nem az ő hibája lesz.
2. nem, nem vagyok rá büszkék h dohányzunk, egyáltalán nem
3. azért nézünk titeket, antidohányosokat elmesérülteknek, mert úgy viselkedtek. és nem, nemazért, mert ti nem dohányoztok, és nemis azért, mert ti tisztában avgytok azzal h károsítjuk magunkat. ezt mind mi, dohányosok is tudjuk. azért nézünk titeket elmefogyatékosoknak, mert olyan megnyilvánulásaitok vannak, amik másra nemigazán jók. pl: nem tudtok válaszolni a kérdésekre. vki kérdez vmit a cigivel kapcsolatban, erre 90%-otok beírja, hogy ne dohányozz, meghalsz, de megis érdemled, stb. de minek? ez nem válasz, baromira nemez volt a kérdés. pl2: feltett egy kérdést a kérdező, erre sokatok nemis válaszolt, mármegint, csak beirogatja hogy milyen szülő lesz belőle, meghogy nemvaló neki gyerek, meghogy pusztuljon meg, kb.
na ezek vagytok ti, antidohányosok....
Dohányzom, 21 éves vagyok DE: nem várok babát.
Miért? Mert nem akarok. Viszont ha szeretnék, a minimum az, hogy lerakom a cigit, elvileg már előtte két hónappal kéne, mert addigra tisztul
Dohányzom, 21 éves vagyok DE: nem várok babát.
Miért? Mert nem akarok. Viszont ha szeretnék, a minimum az, hogy lerakom a cigit, elvileg már előtte két hónappal kéne, mert addigra tisztul ki a szervezet, de az lenne a minimum, hogy a gyerekedért leteszed.
Igen, ott a lehetőség, ott a HA, de mi van akkor, HA pont a te gyereked születik 5%-os tüdővel, végtagok nélkül?
Miért nem lehet felfogni azt, hogy az a csöppség még nincsen készen arra a rengeteg széndioxidra amit te egy szívással letüdőzöl?
Van mindenre példa, de amit meg lehet előzni, azt miért nem előzzük meg?
Ez sokkal rosszabb, mintha elvetetted volna szegényt.
Igen, szidlak, mert amint látszik, a jó szóból nem érted meg.
Nem kell leszokni, HA majd betegen születik a gyereked, neked kell ápolnod életed végéig. Egészségedre!
Mint mondtam, én dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!