Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jól helyeztem fel a tampont?

Jól helyeztem fel a tampont?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónappal ezelőtt próbálkoztam tampon felhelyezésével először, de nem sikerült. Ezúttal ismét megpróbálkoztam vele és most sikerült is. Már amennyire...

A kérdésem az lenne: Nem helyeztem fel elég mélyre a tampont? Ugyanis mindenféle ülőhelyzetben, kényelmetlen, szúró és fájó érzés volt, éreztem, hogy bennem van. Sétálásnál, állásnál nem volt vele gond és az eltávolítása is egyszerűen ment.

Tehát a felhelyezéssel van a gond és legközelebb próbáljam meg mélyebbre helyezni vagy esetleg ez azért van mert a szűzhártyám ellenáll?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

16/L

2016. aug. 15. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szinte az egész ujjadnak el kéne tűnnie, de legalábbis kétharmadának. De a dobozon vagy benne a papíron le van írva, milyen mélyre kell.
2016. aug. 15. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megfelelően helyezed fel a tampont, akkor nem érzed, hogy ott van, szóval ha szúr, kényelmetlen, fáj, akkor biztos, hogy nincs elég mélyen. Ahogy előttem is írták, az egész ujjadnak el kell tűnnie. A szűzhártyád pedig rugalmas, nem valószínű, hogy akadályozna a tamponhasználatban.
2016. aug. 15. 23:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2016. aug. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!