Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jól helyeztem fel a tampont...

Jól helyeztem fel a tampont vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha ülök, fekszek, vagy ha megyek egyáltalán nem fáj, kicsit szokatlan még és lehet azért érzem csak kicsit furcsának ott, hogy most tampon van bent, nem betét. Viszont a fehér alja kicsit kilátszik. Akkor nem helyeztem fel jól? L/16 (Ilyenkor nyomjam feljebb, vagy vegyek elő újat? Fél óra telt el a felhelyezés óta.)
2016. jan. 6. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Nem jó!Úgy kell feltenni,hogy a mutatóujjad is szinte eltűnjön a hüvelyben,annyira fel kell nyomni.Csak a zsinòr legyen kint.Nyomd feljebb sokkal!
2016. jan. 6. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kilátszik, akkor nincs jó helyen! Alapos kézmosás után próbáld feljebb tolni, amennyire csak tudod! Ne félj, olyan nincs, hogy túlságosan mélyre megy, nem tud. Az ujjadnak, amivel feltolod, teljesen el kell tűnnie a hüvelyedben. Tanulmányozd át alaposan a tamponhoz mellékelt útmutatót, képsort. És ne feledkezz meg a gondos kézmosásról, mielőtt bármit teszel!
2016. jan. 6. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem bizony! A tampont semmilyen testhelyzetben nem lehet érezni, ha jó helyen van, mert ahol lennie kell, már nincsenek nyomásra érzékeny idegek. Olyan mélyre kell tolni, ameddig felmegy. Nálam ez a tampon hossza + 3-4 centi az ujjamból. Fontos eltalálni a jó szöget, föleg ha épp nem erős a vérzés. Ha rossz a szög, amiben tolod, nehezen megy át a hüvely elején és az kellemetlen lehet.

31/N

2016. jan. 6. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nincs jó helyen, teljesen fel kell helyezni,hogy az ujjad teljesen eltűnjön,ameddig csak lehet nyomd fel. Ha jó helyen van nem lehet érezni,hogy ott van. Olvasd el a mellékelt tájékoztatót.
2016. jan. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!