Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jól helyeztem fel a tampont?

Jól helyeztem fel a tampont?

Figyelt kérdés

Tegnap este észrevettem egy barna foltot a bugyimba.(Januárba jött meg először) Tegnap ugye nem volt este itthon betét meg anyumnak is pont elfogyott igy tampont kellett feltennem(először) de szerintem nem jol helyeztem fel mert mikor feltettem az még ugy nem fájt de mikor már mozogtam meg éjszaka forogtam az ágyba akkor iszonyatosan fájt.

Mi volt a baj??

Am még szűz vagyok és nem használtam tampont és 13 éves vagyok

2015. aug. 22. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A tampont nem lehet rosszul feltenni, legfeljebb nem helyezted fel elég mélyen, esetleg ezért dörzsölhetett. Nem tudta eléggé "megszívni" magát.

Egy kis barna foltnál ne használj tampont, főleg ne éjszakára. Ha fáj, távolítsd el.

2015. aug. 22. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is valami gond volt, vagy túl nagy volt a tampon, vagy nem toltad elég mélyre, meg voltál eléggé ellazulva. De az is lehet, hogy nem a tampon miatt fájt, hanem éppen a menstruáció miatt görcsöltél. Nekem sokszor az az érzésem ilyenkor, hogy a tampon miatt fáj, pedig nem attól van.
2015. aug. 22. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Elég lett volna egy tisztasági betét, vagy vatta, vagy papírzsepi is.
2015. aug. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.