A menstruációm 2. napján kielégítettem a páromat kézzel, utána kb. fél órával tampont helyeztem fel, de nem mostam kezet. Mennyi az esélyem a teherbeesésre?
1-esnél a pont!
:-)
Ne aggódj, nulla.
remélem nem tiporok bele a lelkivilágodba, de ha nem mosol kezet tamponfelhelyezés előtt, akkor igazán tájékozatlan vagy a higiénés szabályok terén. (ha szerencséd van, nem lesz semmi bajod, de azért mégiscsak ott egy nyílt seb a méhedben, te pedig felraksz egy csomó bacit, és még be is dugaszolod magad, így nem tudnak kiürülni)
a tamponos tájékoztatóra is rá van írva, meg szerintem teljesen logikus, hogy mileőtt a testedbe nyúlnál, kezet mosol, hát ez most egy jó tanulság.
a teherbeesésre szinte semmi esély, de egy jó kis betegséget összeszedhetsz, és lehet csak akkor veszed észre, mikor évek óta szeretnél gyereket, de nem lehet...
De nem a szabad levegőn.
A teherbeeséshez szükség van x mennyiségű ondósejtre (a sejtburok meggyengítéséhez, áttöréséhez).
Ezenfelül éppen menstruált.
Agyműtétre neked sem kell bejelentkezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!