Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal pettingeltünk és miután kielégitettem az elöváladéka még azthiszem a kezemen volt és utána magamhoz nyultam :S igy teherbe lehet esni?
Kedves utolsó. A spermiumok nem maradnak életben a levegőn, tehát hacsak nem volt benne az ujja miközben az előváladékkal érintkezett nem lehet terhes... Komolyan mondom, el tudom képzelni h az ilyen válaszadók h védekeznek... tabletta, spirál, hüvelygyűrű, pharmatex, gumi, megszakítás és még hőmérőzés is???
Nem lehetsz terhes. Ha mégis sikerülne, jelentkezz a bulvársajtóban, mert rohadt sok pénzt fogsz keresni a szeplőtlen fogantatásoddal.
most már te vagy az utolsó, szóval kedves utolsó!
Baromság, a spermiumok életben maradnak a levegőn, méghozzá nem is kevés ideig. Lényegében míg be nem szárad maga a sperma. De ha nem szárad be, akár órákig is életképes. Különben hogy csinálnák a mesterséges megtermékenyítést, mikor a férfi egy csészébe ejakulál, és utána használják azt fel...
Nem mindig lehordani kell a másikat, hanem körbejárni egy témát.
(Apropó, orvos vagyok.)
UI a kérdezőnek: azért nem kell megijedni, szinte biztos, hogy nem leszel terhes. de légy mindig óvatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!