Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton munkahelyi buli volt 20 éves évfordulóra. Orálisan kielégítettem vagy a raktárost vagy a kisfőnököt de nem emlékszem, de ma olyan furán néztek rám, hogy derítsem ki melyiket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 17:47
1/18 tetris válasza:
Talán nem csak a raktárost, vagy a kisfőnököt, de még a portást is....
2/18 anonim válasza:
xD hatalmas kérdés
tuti kamu
ha nem akkor menj oda hozzájuk és kérdezd meg: leszoptalak a bulin vagy az nem te voltál?
3/18 anonim válasza:
sz opd le őket még egyszer és akkor megtudod, mennyi beteg ember van...
7/18 anonim válasza:
Ez kamu!
Ha nem,csak gratulálni tudok!:S
8/18 anonim válasza:
Jót nevettem, nem mondom!:D:DD:
Amúgy hány éves vagy? Mert ha 65 éves takarítónéni vagy, még büszke is lehetsz magadra, ha nem, akkor gáz.
De tényleg..én kilépnék a biszniszből...
9/18 anonim válasza:
miért lenne kamu? a mai lányok rosszabbak mint a régi férfiak...
10/18 anonim válasza:
szerintem nem kamu :D a nők 95%-a csinálja fűvel-fával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!