Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton munkahelyi buli volt 20 éves évfordulóra. Orálisan kielégítettem vagy a raktárost vagy a kisfőnököt de nem emlékszem, de ma olyan furán néztek rám, hogy derítsem ki melyiket?
Kössssszzzziiii...
Örülök hogy tudtam neked egy boldog pillanatot szerezni :)
Ha a főnököt kaptad el, akkor jogosan élhetnél a fizetésemelési kérelmeddel, hiszen extra szolgáltatást nyújtottál, ami a munkakörödön kívüli teljesítést is magában foglalja.... vagy ha nem adja önként akkor zsarolhatod hogy beköpöd a feleségénél :))) mert ő biztosan élvezte.... ha meg nem ő volt az akkor legalább kiderült hogy a másik -raktáros- volt, másrészről plusz keresetkiegészítésed lesz, ha a főnökre rájön a 10 perc, vagy ha az extra szolgáltatásaidat szeretnék kérni a raktárból tízen...
Na jó, csak vicceltem.
(viszont ha ennyire zavar a dolog, akkor lépj ki, keress más melóhelyet, mást nem igazán tudsz csinálni...vagy esetleg tartasz egy másik céges bulit és mindenkit leitatsz, majd mikor bekómálnak, csinálsz róluk egy elég kínos beállított gruppen fotót...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!