Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha volt egy hólyag a számban...

Ha volt egy hólyag a számban és utána orálisan kielegítettem a párom, majd utána szeretkeztünk, lehet hogy így kaptam el a nemi herpeszt?

Figyelt kérdés
Nemi herpeszem van,soha nem volt.Gumi nélkül szeretkezünk már fél éve,szedek fogamzásgátlót,de én nem csalom őt.Most hirtelen kijött ez ott lenn..nincs ajakherpesze.El vagyok keseredve..
2010. aug. 23. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Oké, hogy te nem csalod őt.

De ő se csal téged???

Én a helyedben ezek után már csak azért is húzatnék vele gumit.

Mondjuk én alapból bizalmatlan vagyok... de mi gumival csináljuk.

Én is kielégítettem már orálisan, de nincs tőle bajom.

Nyomás orvoshoz!!!

2010. aug. 23. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

honnan tudod, hogy herpesz?

Bár azt is vírus okozza, de úgy tudom más típusú, mint ami az ajakherpeszt okozza.

Jobban el tudom képzelni, hogy gombás jellegű fertőzés, amit nyáron egy sima strandon is el lehet kapni.

Meg kellene erősítened egy kicsit az immunrendszeredet zöldségekkel, vitaminokkal, gyümölccsel.

Szóval ne a párod hűtlensége jusson először eszedbe.

2010. aug. 23. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilvános WC-n is összeszedhetted.
2010. aug. 23. 13:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Most voltam nőgyógyásznál és nem herpesz tényleg,hanem condyloma..:( Azt nem tudom,hogy csal-e,állítása szerint nem,de kitudja..
2010. aug. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!