Rosszul helyeztem fel a tampont?
Figyelt kérdés
Most hasznalok eloszor tampont vagyis mar probaltam de akkor nagyonnereztem es most ahogy felhelyeztem olyan erzes mintha luktetne de igazabol nemerzem. Csak valoszinu hogy tudom hogy ott van es amiatt. Es nem tud elmozdulbi vagy valami roszat csibalni barmit csinalok ulok futok strandra megyek?!2013. jún. 13. 18:47
1/2 anonim válasza:
Ha rosszul helyezed fel, akkor érzed hogy ottvan és fáj vagy legalábbis nagyon kellemetlenül nyom. Szóval ha nem érzed, akkor nem fog elmozdulni.
2/2 anonim válasza:
Ha erzed, hogy ott van es nyom, akkor nincs jol felhelyezve! Fennebb kell tolnod, amennyire melyen csak tudod (ne felj ugy sem fog "elvesztodni", mert a mehed nem engedi). Csak arra figyelj, hogy ne told be a kihuzoszalat a tamponnal, es mielott felhelyezed huzd meg a kihuzoszalat, hogy nem szakad-e el. Persze ez nagyon ritka. Ja es figyelj a higeniara, kezmosas stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!