Elosszor hasznalok tampont. Meg nem helyeztem fel csak felig bedugtam es csak azon jart az eszem h nem fog kijonni es abbahagytam. Mit csinaljak?
Nyugodtan használhatod szűzen, az akadály az lesz, ha nem ismered rendesen a tested, nem tudod, mi hogy van odabenn. A tampont ugyanis jó mélyre fel kell dugni, bátran, nem kell félni tőle. Zsinórt előtte kihúzni. Kiszedni nem nehéz, és nem is fájdalmas, csak ha nem telt meg rendesen, akkor kellemetlen, mert dörzsöl.
Én előtte a helyedben ismerkednék kicsit a testemmel meg a helyzettel is. Az elsőt majdnem mindig túl alacsonyra teszi az ember, és ott dörzsöl, zavar.
En csak azert akarnam a tampont hasznalni mert darabos a mensim. Es a betét nem szívja fel rendesen mar szinte minden betétet kiprobáltam es nem szívja fel egyiksem es a tampont ajánlottak mert tesi kozbe meg erzem mint ha be lennek pisilve olyan szar erzes.
Es a kifúzástol felek a legjobban a felhelyezéssel sztem nem lesz gond.
Mar onkielegitettem magam. Vagyis ujjaztam szoval tudom h mi merre van:DD Mge ilyenek xd
Tampon benn nem marad, hidd el. Én egyszer nem húztam ki a zsinórt a végén... és így is kijött, csak nyomnom kellett egy kicsit.
Fájni meg nem fáj egyáltalán.
És mi van akkor ha átszakad a szűzhártyája?
Ma már senki nem nézi a nászéjszaka után a lepedőt vérfoltok után kutatva.
A kérdező meg továbbra is szűz marad, mivel nem járt benne még pénisz.
A szűzhártya sport közben is elszakadhat, vagy maszturbálás közben. Ettől függetlenül a személy még szűz marad.
Szóval teljesen lényegtelen. Használjon nyugodtan tampont ha az fokozza a menstruáció ideje alatti komfortérzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!