Nemtudom miért, de mikor menstruálok, olyankor semmit sem érzek. Miért lehet ez? 12/l
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy mennyire fáj a mensi, de nekem eggyeltalán nem fáj. Ha valaki esetleg tudja miért, akkor légyszi írja le. Előre is köszi:D2016. aug. 3. 12:35
1/6 anonim válasza:
Még fiatal vagy, alakulhat. Az első pár évben nekem sem fájt, most meg néha megdöglök, pedig nincs bajom. De olyan ismerősöm is van, aki huszonéves, és soha nem fájt neki egy picit sem. Normális, ha nem fáj, és más bajod nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi, most megnyugtattál. Már azt hittem bajom vanXD jöhetnek még válaszok:)
2016. aug. 3. 12:59
3/6 Eszter76 válasza:
Örülj neki, hogy nincs olyankor semmi bajod. :-) Egyszerűen a szerencsésebbek közé tartozol. :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, anyum is mondja:)
2016. aug. 3. 13:48
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok!! :)
Anyu meg a halálán van ha neki megjön...
13L
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor hasonló a helyzetünk:)
2016. aug. 5. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!