Mit tegyek ha nem menstruálok már egy ideje? 18 vagyok.
Figyelt kérdés
Már 6 hónapja hogy nincs vérzésem.Nagyon összezavarhattam a szervezetemet a fogyókúrámmal amit csináltam, plusz abbahagytam a fogamzásgátlóm.. azt hittem ,ha elkezdek rendesen enni,akkor egy idő után helyre áll..de a 3. 4. 5. hónap elteltével már tényleg félek,hogy mi bajom lehet.anyuval elmentünk nőgyógyászhoz és ott kaptam egy gyógyszert,aminek szedésével 7 napon belül meg kellett volna jönnie.eltelt kb 2 hónap azóóta..és semmi..mit tegyek? menjek vissza orvoshoz? akkor azt fogja mondani hogy nem eszek rendesen ..pedig de..1900 kalóriát napont.tanácsok ?2016. aug. 1. 19:23
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy menj vissza, ez fontos dolog.
2/7 anonim válasza:
nemi életet élsz ? általánosságban terhesség miatt is elmaradhat a vérzés.. pocakod nem nőtt ?
és miért vártál eddig ? nőgyógyászatra el kellene menned
3/7 A kérdező kommentje:
már elmentem nőgyógyászhoz..azt mondta hogy a fogyástól van ez.de hát ilyen sokáig? nem,terhes biztos hogy nem vagyok,nem nőtt hasam.nemi életet élek,de nőgyágyász azt egyből kizárta,mondta hogy lehetetlen hogy terhes legyek a méhem is nagyon kicsi azt mondta.
2016. aug. 2. 10:14
4/7 anonim válasza:
Nem nőgyógyász kell neked - az ma. felír még egy hormont, ami lehet, hogy meghozza, de amint abbahagyod, elmúlhat -, hanem endokrinológus, aki kivizsgál, és célzott kezelést javasol, nem random hormonokkal töm.
Egyébként ügyes vagy, nem elég, hogy anorexiássá koplaltad magad, még a gyógyit is kivágtad önkényesen... váh, komolyan... :(
5/7 A kérdező kommentje:
Honnan vetted h anorexiassa koplaltam magam? Ilyen kijelentesekre nincs szuksegem amugy is ideges vagyok..koszonom
2016. aug. 3. 09:02
6/7 anonim válasza:
Olvass utanna : gyogyteak segithetnek... Pl lady ciklus tea.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2016. aug. 3. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!