Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már több mint egy hete menstru...

Már több mint egy hete menstruálok, mitől?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és ilyet még soha nem tapasztaltam.Hétfőn jött meg,(múlt hét) és nekem alapból úgy szokott megjönni,hogy kb.úgy 5 napig tart,talán 6 és utána ügye az a pecsételés van pár napig.Már azon csodálkoztam,hogy a 6. napon a mennyiség egy ketto eü.betét volt + az estére alváskor még egy betét.És még ma is van,már cseréltem egyszer,nem rég néhány percel ezelőtt,de nem azért mert tele volt,csak félig volt,csak rosszul raktam be és átázott egy kicsit a bugyim,hála égnek nem nagyon.Nem tudom,most mi lesz?Mikor fog elálni?Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. aug. 1. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt 13 evesen. Valoszinu azert mert meg nem allt be a ciklusod. Hogy mikor fog elalni azt nem tudom. En is ugyan igy voltam. Volt hogy 3 napos volt a verzes de volt mar 9 napos is. Remelem tudtam segiteni. 15/l

2016. aug. 1. 13:02
 2/12 anonim válasza:

Ha 10 napnál tart tovább, akkor kell dokin gondolkozni. Ha nem fog 10 napig tartani, és nem ismétlődik ez sokszor, hanem beáll az eddigi hosszra, nincs teendőd.

Nagyon fiatal vagy még, ingadozások lesznek még sokáig.

2016. aug. 1. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez amugy.egyaltalan nem eros verzes, amit irsz. Csak te erzed ugy, mert gondolom eddig keves volt. Ilyen idosen nekem is keves volt, 4 napig tartott. Aztan 14-15 eves korom ota sokkal erosebb,es 8 napig tart. 17/l

Nincsen semmi bajod. Meg ingadozo ilyen korban.

2016. aug. 1. 13:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Amikor először jott meg,akkor olyan..közepesen volt meg,nem kellett kapkodnom,de nem is egy betéttel húztam ki a napot.De volt olyan,amikor nagyooooon megvolt..pont a suliban...az egész nacim vér volt..persze nem vette észre senki,mert mindíg van egy b tervem,meg persze átöltöztem,de akkor,azon a héten,kapkodhattam minden szünetben..Na de a lényeg,szóval azt mondjátok,hogy ez azért van mert nem állt be,és akkor nem kell semmit csinálnom,csak várnom hogy elálljon.És ha többet,vagy gyakrabban nem fordul elő ilyen,akkor hivatkozhatok arra,hogy fiatal vagyok,még nem állt be,minden normális.ügye?Egyébként mind a hármotoknak nagyon köszönöm hogy írt!
2016. aug. 1. 14:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezt a 2. válaszolónak írom,és ha egy kettő nappal tovább tart,és netán bele futok a 10 napba,de csak most az egyszer volt ilyen,akkor is el kell menni nőgyógyászhoz?
2016. aug. 1. 14:10
 6/12 anonim válasza:

2. Vagyok.

Azt álltalánosan ki lehet jelenteni, hogy ha 10 napnál tovább tart, azzal érdemes dokihoz menni, mert az nem egészen normális már. Ha 10 napnál mégis tovább lesz meg, anyuddal beszéld meg. Nem feltétlenül jelent gondot, van akinek 9-10 napos a vérzése, itt inkább azon van a hangsúly, ha nem ilyen volt előtte.

De, te nagyon fiatal vagy még, nem valószínű, hogy baj lenne veled, sokkal esélyesebb az, hogy az életkorod miatt ingadozik az ideje.

Nem teljesen egyformák a ciklusok, se időben, se vérzés mennyiségben. Még felnőtt korban is előfordulhat, hogy kimarad egy ciklus, az se jelent feltétlenül problémát.

Várd ki a 10 napot, és ne aggódj semmin, majdnem biztos, hogy a korod miatt van ez így.

2016. aug. 1. 15:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszod!:) További szép napot!:)
2016. aug. 1. 15:24
 8/12 anonim válasza:

2. Vagyok

Hogy vagy, tart még a mensid, erős még?

2016. aug. 2. 12:37
 9/12 anonim válasza:
Nekem volt,hogy 3 hétig tartott.múlt hónapban volt először "normálisan"
2016. aug. 3. 09:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem rég járt a fejemben,hogy megírom hogy mi van velem,de aztán elfelejtettem.Hálaaaa égnek ma a tegnap esti,éjszakai betétemmel felkelltem,megnéztem,és pecsételés van,vagy mi annak a neve:D szóval befejeződött!Szóval normális vér 9 napig volt.most csak pici foltok vannak,de az úgy is elmúlik,mellette a barna több:) köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!