Már több mint egy hete menstruálok, mitől?
Szia!
Nekem is ez volt 13 evesen. Valoszinu azert mert meg nem allt be a ciklusod. Hogy mikor fog elalni azt nem tudom. En is ugyan igy voltam. Volt hogy 3 napos volt a verzes de volt mar 9 napos is. Remelem tudtam segiteni. 15/l
Ha 10 napnál tart tovább, akkor kell dokin gondolkozni. Ha nem fog 10 napig tartani, és nem ismétlődik ez sokszor, hanem beáll az eddigi hosszra, nincs teendőd.
Nagyon fiatal vagy még, ingadozások lesznek még sokáig.
Ez amugy.egyaltalan nem eros verzes, amit irsz. Csak te erzed ugy, mert gondolom eddig keves volt. Ilyen idosen nekem is keves volt, 4 napig tartott. Aztan 14-15 eves korom ota sokkal erosebb,es 8 napig tart. 17/l
Nincsen semmi bajod. Meg ingadozo ilyen korban.
2. Vagyok.
Azt álltalánosan ki lehet jelenteni, hogy ha 10 napnál tovább tart, azzal érdemes dokihoz menni, mert az nem egészen normális már. Ha 10 napnál mégis tovább lesz meg, anyuddal beszéld meg. Nem feltétlenül jelent gondot, van akinek 9-10 napos a vérzése, itt inkább azon van a hangsúly, ha nem ilyen volt előtte.
De, te nagyon fiatal vagy még, nem valószínű, hogy baj lenne veled, sokkal esélyesebb az, hogy az életkorod miatt ingadozik az ideje.
Nem teljesen egyformák a ciklusok, se időben, se vérzés mennyiségben. Még felnőtt korban is előfordulhat, hogy kimarad egy ciklus, az se jelent feltétlenül problémát.
Várd ki a 10 napot, és ne aggódj semmin, majdnem biztos, hogy a korod miatt van ez így.
2. Vagyok
Hogy vagy, tart még a mensid, erős még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!