Már több mint egy hete menstruálok, mitől?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és ilyet még soha nem tapasztaltam.Hétfőn jött meg,(múlt hét) és nekem alapból úgy szokott megjönni,hogy kb.úgy 5 napig tart,talán 6 és utána ügye az a pecsételés van pár napig.Már azon csodálkoztam,hogy a 6. napon a mennyiség egy ketto eü.betét volt + az estére alváskor még egy betét.És még ma is van,már cseréltem egyszer,nem rég néhány percel ezelőtt,de nem azért mert tele volt,csak félig volt,csak rosszul raktam be és átázott egy kicsit a bugyim,hála égnek nem nagyon.Nem tudom,most mi lesz?Mikor fog elálni?Köszönöm a válaszokat előre is!2016. aug. 1. 12:30
11/12 anonim válasza:
2 vagyok.
Akkor jó, ha már elmúlt, ne aggódj semmin, minden rendbe van. Ne ilyedj meg ha legközelebb is lesz ilyen, ezt nem lehet kiszámítani, előfordulhat máskor is.
12/12 A kérdező kommentje:
Rendben!Nem fogok megijedni!:)
2016. aug. 4. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!