Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már több mint egy hete menstru...

Már több mint egy hete menstruálok, mitől?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és ilyet még soha nem tapasztaltam.Hétfőn jött meg,(múlt hét) és nekem alapból úgy szokott megjönni,hogy kb.úgy 5 napig tart,talán 6 és utána ügye az a pecsételés van pár napig.Már azon csodálkoztam,hogy a 6. napon a mennyiség egy ketto eü.betét volt + az estére alváskor még egy betét.És még ma is van,már cseréltem egyszer,nem rég néhány percel ezelőtt,de nem azért mert tele volt,csak félig volt,csak rosszul raktam be és átázott egy kicsit a bugyim,hála égnek nem nagyon.Nem tudom,most mi lesz?Mikor fog elálni?Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. aug. 1. 12:30
1 2
 11/12 anonim válasza:

2 vagyok.

Akkor jó, ha már elmúlt, ne aggódj semmin, minden rendbe van. Ne ilyedj meg ha legközelebb is lesz ilyen, ezt nem lehet kiszámítani, előfordulhat máskor is.

2016. aug. 4. 03:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben!Nem fogok megijedni!:)
2016. aug. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!