Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hete barnásat menstruálok....

2 hete barnásat menstruálok. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hete már ez van amit felül írtam... nem fáj semmim (nem szokott általában nagyon mikor menstruálok)Ebben a barna folyadékban néha vannak pirosas részek,de bizonyos fénynél kicsit zöldes is... Igazából nnem érzem magam szarul (hogy elvéreznék) 14 vagyok és asszem szeptemberbe jött meg. Kérlek értelmesen válaszoljatok (és tudom mennyek el nőgyógyászhoz )

2016. máj. 9. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, "menny" el.
2016. máj. 9. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj el. Nem tudunk így láttatlanba diagnosztizálni, csodát ne várj, irány a doki : )
2016. máj. 9. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda, zöldes?! Az tuti valami fertőzésre utal. Ha még nagyon az elején vagy (értsd: nem rég óta menstruálsz), a barnás folyás szerintem nem nagy baj. Ám nem vagyok orvos. Ha úgy érzed, hogy szükséges, menj el az orvoshoz.
2016. máj. 9. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Az előző válaszolóhoz.

Igazából nem zöld csak bizonyos fénynél de az is inkább barnás inkább a hossza miatt aggódtam, de most már elmúlóban van mert ma már alig volt valami.

2016. máj. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!