Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miéééééért mindig a legrosszab...

Miéééééért mindig a legrosszabbkor jön meg?

Figyelt kérdés
Napokig késett a menszeszem, erre holnap találkozom barátommal (távkapcsolat) és pont most jön meg. Mindig ez van, mindig kifogom. Egy kis városban találkozunk majd, túrázunk, várost nézünk, tehát cserélni is alig lesz lehetőség, és nyilvános wc-ben. Ráadásul tamponérzékeny vagyok, tehát betéttel kell kínlódni , ráadásul a menszeszem mindig nagyon erős és óránként kell cserélnem. A találkozót pedig nem szeretném lemondani, de annyira dühítő. És most csak tudni szeretném, hogy más is ennyire "szerencsétlen" vagy én vagyok ennyire?
2010. ápr. 16. 17:14
1 2
 1/13 anonim válasza:

nyugi, nem csak te vagy így, én is pont így vagyok.

pl. múlt nyáron pont azon a napon jött meg amikor indultam a táborba. (sátorozni méghozzá)

most pedig volt nemrég egy egyhetes vakációm, hétfőn kezdődött a suli és pont hétfőn reggel jött meg amikor suliba kellett menni :S

2010. ápr. 16. 17:25
 2/13 A kérdező kommentje:

de kb. 1 havonta látjuk egymást, és pont most terveztük a túrát, mert ugy számoltam addigra el is múlik.

ugyanez volt mikor koszorúslány voltam.... áhhjj :'(

2010. ápr. 16. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha gyakran késik sokat jó lenne felkeresni a dokit.
2010. ápr. 16. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Két vastag éjszakai betétet tegyél be, azzal tovább fogod bírni.
2010. ápr. 16. 20:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez az élet nagy tréfája:)Ne törődj vele.Ha úgy sincs lehetőség másra, akkor minek ezen aggódni?
2010. ápr. 16. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
A férjemet mikor megismertem, és már testi kapcsolatunk lett volna, mindig éppen menstruáltam, egymás után háromszor. Mikor harmadszor is közöltem vele, hogy most éppen korlátozottan szexelhetünk, azt mondta ezt nem hiszi el:)de túléltük, azóta a férjem lett:) igen, bizony más is van így....
2010. ápr. 17. 07:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Minnél többet izgulsz anál hamarabb jön meg, hormonok, ennyi
2010. ápr. 17. 08:39
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem mondd meg neki hogy közbejött valami, inkább hívd át magadhoz..
2010. ápr. 17. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Ajj nekem is ez van. Ausztriai nyaraláskor, Horvátországi nyaraláskor, ha suliba tesin felmérések vannak, ha kirándulni megyünk...MINDIG akkor van meg amikor NAGYON nem kéne...Rohadtul elegem van :S :D Ja és pünkösdkor megyünk Krakkóba és úgy néz ki akkor is meglesz:)
2010. ápr. 19. 19:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szerencsétlen vagyok.Legutóbb előadásra mentem megjött,most meg majd megyek a Terrorházba meg a Hadtörténeti Múzeunba az osztályal és lehet hogy megint megjön.Én általában az ünnepeket fogom ki.Húsvét, Karácsony,Március 15. szóval nem vagy egyedül és,igen hívd át magadhoz vagy menny le a házatok környékére és csak ott sétáljatok.

2010. ápr. 19. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!