Miéééééért mindig a legrosszabbkor jön meg?
Figyelt kérdés
Napokig késett a menszeszem, erre holnap találkozom barátommal (távkapcsolat) és pont most jön meg. Mindig ez van, mindig kifogom. Egy kis városban találkozunk majd, túrázunk, várost nézünk, tehát cserélni is alig lesz lehetőség, és nyilvános wc-ben. Ráadásul tamponérzékeny vagyok, tehát betéttel kell kínlódni , ráadásul a menszeszem mindig nagyon erős és óránként kell cserélnem. A találkozót pedig nem szeretném lemondani, de annyira dühítő. És most csak tudni szeretném, hogy más is ennyire "szerencsétlen" vagy én vagyok ennyire?2010. ápr. 16. 17:14
11/13 anonim válasza:
NEM vagy egyedül. Én is ilyen ku*va szerencsétlen vagyok :@ Ballagás,bankett, tánc verseny, tűzoltó verseny, orvosi vizsga a sulival, barátommal találkozás, egész napos fürdések a családdal a tóparton, disco, szülinapom, vlentin nap, március 8,.......stbstbstbstb :SSSSSSSSSSSSSSS
12/13 anonim válasza:
ez ismerős..nekem is mindig a legrosszabkor szokott..
13/13 anonim válasza:
Velem is mindig ez van: szülinap, karácsony-vele együtt szilveszter, ha mamámnál voltam, ha máshol aludtam, húsvétkor, március 15-én...stb... Mindig, mindig kikaptam, de tamponnal azért sokkal jobban bírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!