Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire lehet előrehaladott...

Mennyire lehet előrehaladott a helyzet ?

Figyelt kérdés

A nyakamat tenném rá hogy pajzsmirigy alul működésem van..

Januárban elvetéltem,most február 12 óta vérzek. Pár hete észre vettem hogy nagyon fázom,esténként főleg,éjjel felkelek rá hogy ráz a hideg vastag takaróval pulóverben…a terhesség óta iszonyatosan hullik a hajam(11 hónapos már a gyerek és még mindig)már van egy folt ahol alig van hajam. Hónapok óta extra száraz a bőröm,a lábamon véresre vakarom. A kezemen annyira ki van száradva a bőr hogy semmi nem használ rá,ki van repedve,vérzik,fel van dagadva,fáj. Agyilag zokni vagyok,emlékezet kiesésem,memória zavarom van. Rossz kedvem.

tegnap 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem mégy el a háziorvosodhoz egy laborbeutalóért?
tegnap 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és reggelente be vagyok rekedve de ez már hosszú évek óta így van csak néha elmúlik néha előjön.
tegnap 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Már vártam… hétfőn megyek. Nagyon félek,ideges vagyok,gondoltam aki benne van válaszol és nem kell idegeskedjek mire megjön az eredmény,mert az nem egyből derül ki…de ez neked miért baj? Ha nem tudsz hozzászólni csak piszkálni akkor inkább ne szólj hozzá mert nincs értelme…
tegnap 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Először is nagyon sajnálom. Simán benne van a pakliban,hogy pm alulműködés,de nem halálos betegség,nekem is az van,reggel kell ra szedni 1szem gyógyszert és ennyi. Télen nem ritka a hajhullás,más hormonális problémák is állhatnak a háttérben,a történtek után nem csoda,hogy le vagy törve.
tegnap 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként én az ok nélküli hízásom,illetve a hajhullásom miatt fordultam orvoshoz. Szépen kontrollálható betegség,félevente kontroll vérvétel és ennyi.
tegnap 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem mert babát tervezünk és úgy tudom meddőség ez is okoz,ezért félek. Én még nem hízok,de van hogy csak egy héten egyszer kell mennem WC-revkert egyszerűen nincs ingerem..ez is hosszú évek óta így van…és miért kell diétázni? Ti tartjátok?
tegnap 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem okoz meddőséget. A PCOS-sel keverheted.
ma 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt nem kell diétázni, kevered az inzulinrezisztenciaval,cukorbetegséggel.
ma 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!