Mi volt eddig a legalkalmatlanabb helyzet amiben pukiztatok vagy rátok jött a hasmenés?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 21:20
1/4 anonim válasza:
Puki: munkahely
Hasmenés: étterem
2/4 anonim válasza:
Puki:munkahely,hangosan,két ember előtt.
Hasmenés:szórakozóhelyen,ahol rossz volt a wc,ezért át kellett mennem a szomszédos kocsmába.
3/4 anonim válasza:
Egyszer gondoltam, mozogjunk kicsit, kimegyek biciklivel a város szélén lévő Tescoba. Kb. 10 perc, de csoda volt, hogy odaértem bef.sás nélkül. (Forgalmas út, járda, bicikliút kombó vezet oda, házak vannak, semmi búvóhely nem lett volna).
4/4 anonim válasza:
Tesi órán 8.-ban... Nekem a kettő egyszerre volt. Pukiztam egyet, és zutty... A bugyim, a cicanacim, mindenem olyan lett. Nagyon kinevettek, ráadásul a tanár nagyon megalázott, de aztán elfelejtették szerencsére, mert nem volt példanélküli mifelénk az ilyesmi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!