Menstruációtól lehet hányinger hasmenés vagy pont igy jött ki?
Tegnap jött meg ment a hasam meg hanyingerem is volt hasam görcsöl de nem annnyira vészes. Viszont viszonylag erős a vérzésem. Ma is ment a hasam de a hányinger most nagyon erős.
Mit tudnék tenni ellene?
Ez sajnos normális. Nekem tegnap kezdődött és ugyanígy szenvedtem. A Nurofen fájdalomcsillapító szokott segíteni.
26N
Nálam ez sajnos teljesen normális tünet, amikor megjön.
Nekem segít 1,5-2 Coca-Cola (nem több!), kikeverem belőle a szénsavat, és elkortyolgatom. Ez hasmenésnél és hányásnál is bevált.
Hasfogót bevenni nem igazán éri meg, mert 1-2 napon belül magától helyre áll a rend.
Ha viszont eddig nem volt még így, akkor tényleg lehet, hogy pont most nyeltél be valami vírust, és az okozza.
Nekem adenomyozisom van.
Nálam hasmenés, hányás, ha nagyon erős a fajdalom, akkor ájulás is van.
Ilyenkor dobj be egy fájdalomcsillapítót, neked kell kitapasztalni, hogy mi segít, meg 2 immodiumot, meg igyál meg egy pohár jéghideg kólát vagy egy kis whiskyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!