Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálás közben normális a...

Menstruálás közben normális a hasmenés, ha eddig soha nem volt?

Figyelt kérdés

Nagyjából kilenc éve jött meg először, eddig csak nagyon ritkán fájt, de soha semmi más bajom nem volt tőle. Három napja van meg, és ma jött ez ki, nagyon erős hasmenésem van, már bevettem két széntablettát (többet nem akartam), de semmi haszna.

Csütörtökön összeszedtem vagy egy gyomorrontást, vagy egy vírust, de szombatra már teljesen jól voltam, és most ez. :( Vagy ez inkább vírus?

Orvoshoz csak előzetes bejelentkezéssel tudok menni, és kedden van legkorábban időpont, félek, hogy úgy járok, mint legutóbb, és mire eljutok odáig, már csak annyit tudok mondani, azért nézzen meg a biztonság kedvéért, de természetesen nyoma sincs semminek.

2019. jan. 13. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Nekem is szokott lenni
2019. jan. 13. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Lehet vírus miatt is, ha eddig nem volt.

Viszont nekem is volt már miatta hasmenésem, de ilyenkor próbálok nem kakilni, mert ha nyomom ki, akkor aztán úgy begörcsöl a hasam, hogy utána fetrengve bőgök.

Bocsi, hogy részletes voltam.

2019. jan. 13. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
#2 muszáj kiengedni, mert nagyon súlyos bélproblémáid lehetnek
2019. jan. 13. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
36%

2. vagyok

Nem írtam, csak első nap tartom vissza. Többi napon nem görcsölök szerencsére. 1 nap miatt nem hiszem, hogy az intenzíven kötnék ki:D

2019. jan. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!