Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kezdjek hizókúrázn...

Szerintetek kezdjek hizókúrázni vagy jó vagyok én így, ilyen soványon? (KÉP LENT)

Figyelt kérdés
165 cm magas , 15 éves ,43kg vagyok , szerintetek az nagyon sovány ... szeretnék hízókúrát de anyukám azt mondja és a barátaim hogy így vagyok szép és ne akarjak meghízni.Sokan pedig azt mondják hogy ,hogy lehet ilyen gebe ? És ez szarul esik.... Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.Előre is köszi

2016. júl. 16. 14:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ritkán eszem édességet ,a majó (női atléta) ujjanélküli blúz, a menstruációm is ingadozik , lehet azért nincs ''semmi alakom'' (nem vagyok kicsit nőies ,kerekebb) ?Jártam kosarazni (1 évet) de nem lettem sem magasabb , nem lett nagyobb az étvágyam ,semmi.
2016. júl. 16. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké. Én 160 cm/40 kg vagyok és szintén kapom a mai napig a gebézést (általában idegenektől) de már nem érdekel. Szervi bajom nincs, egészséges vagyok, ennyi. Akinek nem tetszem, nézze a nálam nagyobbakat.
2016. júl. 16. 14:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Istenem , ez nagyon szép volt :'( :D Jól mondod ...Szerintem megelégszem ezzel a kinézettel és elmegyek még sportolni vagy edzeni ,aztán meg aki megszól annak postázok egy kék bálnát :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!!!!!!!!
2016. júl. 16. 15:00
 14/20 anonim ***** válasza:

ez a kosarazás, tánc, biciklizés, futás, tesi óra totál hülyeség, az úszás se sokkal jobb.

Akik ezeket csinálják, azok a súlyzóktól néznek ki jól, táncolhatsz napi 8 órát is, 1gramm izom se jön fel.

Kezdheted ásványvizes palackokkal is, elég heti 1-2 edzés is és pár hónap múlva látható.

https://www.youtube.com/user/hunbars

[link]

2016. júl. 16. 15:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , még megvitatom ezt magammal és olvasok cikkeket hátha még okosabb leszek és össze tudok állítani egy étrendet és edzéstervet
2016. júl. 16. 15:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Csinos vagy. Ne akard magad megváltoztatni erőszakkal.
2016. júl. 16. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Idővel meg fog változni a tested, mert még fejlődésben vagy. Engem is cseszegettek ennyi idősen, bár én fiú vagyok. Azóta már megváltoztam, izmosabb lettem, szóval már nem vagyok sovány annyira. De van aki alapból vékony alkatilag. Szerintem ne ess kétségbe, egyél normálisan és kész.

18/F

2016. júl. 16. 15:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Tényleg szép vagy, még így vékonyan is. Nem nézel ki úgy, mint aki beteg. Ha van étvágyad és normálisan eszel, akkor pár év alatt még sokat fejlődhetsz. Amúgy szerintem a zsírszegény (és koleszterinszegény) étrend nem jó, főleg ilyen fiatalon. Már egészen sok kutatás látott az utóbbi időben napvilágot arról, hogy az ilyen étrend inkább káros, mint hasznos, csak a köztudatba még nem ment át. Inkább az étolajat és a margarint érdemes kerülni, a többi zsiradék hasznos és kell a szervezetnek, többek között a hormonrendszernek és az agy működésének.
2016. júl. 16. 16:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek! :D Szerintem többször fogok enni egy nap eddig 3x ettem de sokat , most olvastam hogy szinte minden órában lehet enni egy kicsit és úgy is rám rakódik :D de köszi még egyszer!!!!
2016. júl. 16. 17:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Eddig elég stresszes is voltam a felvételik miatt , meg a tanulás , versenyek .Lehet azért is nem híztam egy grammot sem , télen pedig tüdőgyulladásom is volt és keményen megviselt 6 kilót fogytam 2 hét alatt , talán nehezen állok helyre.
2016. júl. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!