Szerintetek kezdjek hizókúrázni vagy jó vagyok én így, ilyen soványon? (KÉP LENT)
Figyelt kérdés
165 cm magas , 15 éves ,43kg vagyok , szerintetek az nagyon sovány ... szeretnék hízókúrát de anyukám azt mondja és a barátaim hogy így vagyok szép és ne akarjak meghízni.Sokan pedig azt mondják hogy ,hogy lehet ilyen gebe ? És ez szarul esik.... Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.Előre is köszi2016. júl. 16. 14:15
3/20 anonim válasza:
Ha több ezer réteget húzol magadra, azzal palástolhatod, mint ahogy a képen is,
de tény hogy betegesen vékony vagy.
Megoldhatja az idő is, de tehetsz is ellene, de nem "hízókúrával", hanem egészséges étrend + sport.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát egészségesen táplálkozom .. nem nagyon eszek semmi zsírost ,és azért van alattam egy majó mert nem akartam melltartóba magam mutogatni , ugyanis az a blúz ázlátszó , köszi a választ
2016. júl. 16. 14:28
6/20 A kérdező kommentje:
átlátszó* bocsánat
2016. júl. 16. 14:29
7/20 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy, de nem mondanám, hogy gebe. Ha nincs szervi elváltozásod, és eszel rendesen, akkor nem kell hízókúráznod, inkább, ha van kedved, keress valami olyan sportot, ami még szebb, tónusos alakot ad. Ritmikus sportgimnasztikát, úszást pl. Esetleg valamilyen táncot, gondolom, hajlékony is vagy, nagyon jó lennél benne ezzel az alkattal.
8/20 anonim válasza:
most festitek a csatornát?
a zsírnak semmilyen biológiai haszna nincs a mai életben, viszont, ha egyszer hasonló fizikai munkát akarsz csinálni, ahhoz nem árt izom, ami csak súlyzókkal érhető el.
9/20 anonim válasza:
Mi az a majó?
Én arra a halászhálószerű lebernyegre gondoltam. Az felesleges, ha az alakodról alkotott vélemények érdekelnek. Főleg, mert az ilyen túlméretezett vackok 5-10 kilót is rádobnak optikailag az emberre (=kevésbé tűnsz soványnak bwnne).
10/20 anonim válasza:
Nem annyira durva, van aki ilyen alkat. Ha hízni szeretnél semmiképp ne édességekkel meg hasonlókkal próbáld elérni hanem minőségi étkezéssel és sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!