Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány aki szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki szeretne hízókúrázni hogy szexuálisan vonzóbb legyen?

Figyelt kérdés

2014. dec. 5. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Nincs.Te szereted a hájat??
2014. dec. 5. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak, ha teljesen hülye. :D
2014. dec. 5. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:
én! Vagyis nem teljesen hízókúrázni,csak kicsit formásabb szeretnék lenni és nagyobb melleket. De hát sose oda hízunk,ahova szeretnénk szóval elfelejthetem :'(
2014. dec. 5. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
En szeretnék hízni :) 48 kg vagyok jól jönne 5 kg plusz :) sajnos nem tudok hizni akarmennyit eszek :(
2014. dec. 5. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek. A közhiedelemmel ellentétben sem minden férfi a például ennyire

[link]

vékony alakot szereti és vannak lányok, főleg ha még fiatalok, akik alapból nagyon vékony alkatúak, nehezen formásodnak.

Közülük nem mindenki van megelégedve az alakjával és sokan mondják, hogy jó lenne ide-oda hízni, de nem sikerül. Meg ahogy már előttem is írták, nem oda, ahova kéne. :)

2014. dec. 5. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfiak többsége a vékony, vagy sportos lányokat tartja vonzónak, ezért felesleges hízókúrát tartani bárkinek is.
2014. dec. 5. 14:43
 7/9 kottadelsol válasza:
Szerintem valótlan sztereotípia, hogy a pasik csak a vékony lányokat kedvelik. Nekem például egy helyes kis poci, vagy derék körüli párnázat kifejezetten bejön!
2014. dec. 5. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy dolog, hogy a férfiak többsége mit tart vonzónak, ha egy "gebe" nő nem tetszik magának. Én is volt időszak, amikor hízni akartam, mert úgy néztem ki, mint egy madárijesztő.

A vékonyságnak is van határa, ráadásul bizonyos határ alatt legalább annyi egészségügyi kockázata, mint a kövérségnek.

2014. dec. 5. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel 45 kiló vagyok a 169-hez, nem ártana úgy 7-8 pluszba.
2014. dec. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!