Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eldugul a WC, ha lehúzom...

Eldugul a WC, ha lehúzom rajta a tampont?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom lesz, hanem mondjuk havonta 15 darab. Ugyanis drága jó édesanyám nem hajlandó a WC-be egy rohadt kukát venni. Merthogy az mindk nekem, csak én használnám stb. Elegem lett, hogy a zsebembe kell rakni a használtat és a szobámba dobjam ki. Egyszerűen nem értem, hogy valaki nő létére, hogy lehet ilyen degenerált és ráadásul gyerekekkel foglalkozik. Az iskolában sincs szemetes, ott mindenki lehúzza és semmi baj nem volt belőle. Itt is olvastam több mindent, hogy le lehet-e vagy nem, de a legtöbb ember szerint nem dugul el tőle. Mondjuk suliban szépen be fogom csomagolni, rakok rá egy cetlit, hogy rakjanak ki kukát vagy itt fogom összegyűjteni és lerakom a WC mellé. Otthon ezt nem akarom megcsinálni. Azt sem szeretném, hogy miattam jöjjön ki a szippantós autó, de nincs más megoldás.
2016. júl. 6. 13:32
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

27-es nem 400 Ft havonta

Mert legalább 3 csomag betétet vagy 2 doboz tampont el kell használnom, mert erős a vérzésem (tudom mondod, hogy nem igaz, spórolj rajta) plusz egy csomag tisztasági is elmegy az utolsó napokra

3*500+500=2000 vagy 2*650+500= 1800 ez egy évben 20.000-26.000 között van (tudom kukutyinban lehet 100 Ft-ért is betétet venni, de ez nem érdekel, menj be egy boltba) erre legyen egy kisiskolásnak és egy iskolás kamasznak pénze? Kukát is néztem már egyébként 3.000-ért láttam, ami pedálos, csukható, nem túl nagy. Buszon hogy hozzam haza? Biztos férfi vagy.

2016. júl. 6. 23:18
 32/37 anonim ***** válasza:
Annyira nevetséges vagy, hogy legszívesebben fejbe csapnálak. Miért nem lehet buszon haza hozni?
2016. júl. 7. 07:17
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bizonyos egészségügyi okok miatt erős vérzésem van sajnos minden hónapban. Ennek ellenére 3 csomag betétet, illetve 2 doboz tampont SOHA nem használtam még el egy vérzésnél. Erős a gyanúm, hogy ferdítesz ebben azért egy picit :)

A kuka dolog meg olyan, hogy mindenki vett már olyasmit, amivel haza kellett menni valahogy és hááát nem illett a szettjéhez. Szennyeskosár, edényszárító, kuka. Nem tudom, mi ebben olyan áthidalhatatlan, hogy veszel egy szemetest csomagolva, beleteszed egy szatyorba és felszállsz a buszra.

Ebből a fajtából a fürdőszobába a legkisebb elég, belekerül vagy 500 ft-ba és még egy nagyobb táskába is belefér.

[link]

Persze akinek a kifogásgyártás és mások hibáztatása a fő sportja, az ezt nem fogja elfogadni, várom az ellenérveket.

Aláírom, hogy anyád meglehetősen gáz, ha igaz mindaz, amit leírtál. De hogy te se vagy teljesen életképes, az biztos. Arra fogni a tamponmizériát, hogy nem akarsz egy kukát hazahozni a buszon, meg a tény, hogy eddig nem jutott eszedbe legalább egy szemeteszsákot beakasztani a fürdőbe valahova, hogy ez megoldódjon... ne haragudj, elég szerencsétlen. Ezek kifogások. Ismered anyád, tudod, hogy nem csinálja meg, a szájhabzás helyett álltál volna a sarkadra és intézted volna el az ügyet magad. Már rég nem lenne probléma, amin pörögj.

Sajnos nyáron sok az ilyen idióta kérdés, mert a kis hülyék szabin vannak. Látszik!

2016. júl. 7. 09:35
 34/37 A kérdező kommentje:

Képzeld 7-8 napig tart, utána még pár napig tisztaságit szoktam használni. Az első 3 napban 2 max. 3 óránként kell cserélnem, ez naponta min. 8 darab, egy csomag betétben meg, ha normál 10 darab van. Tampont is 3 óránként cserélek, ergo egy doboz csak 2 napra elég. És képzeld ilyenkor mikor erős éjszaka is felkelek, egyszer vagy kétszer.

Felesleges anyám rejkarnációival itt beszélgetnem, na mindegy. Tényleg nagyon jó, az összes pénzemet tamponra költeni, biztosan nem akarok ruhákat venni és a többi.

De majd legközelebb veszek és elé rakom a számlát, hogy fizesse ki, mert nem akarok véres ruhában járni, ha már pénzt nem ad.

2016. júl. 7. 10:59
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, soha nem vállalsz gyereket. Kibírhatatlanul hisztis, idegbeteg természeted van, fröcsögsz egyfolytában.
2016. júl. 7. 12:42
 36/37 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy észérveket egyet se hozol fel, a teljesen hasznos és életszerű ötleteket nem fogadod el, de leírod a menstruációs jellegét pontról pontra.

(Viccen kívül mondom neked, hogy vizsgáltasd ki magad menzesz ügyben, főleg ha ilyen fiatal vagy, ez elég merésznek hangzik. Vagy csak kitaláltad és túlzol, akkor ne csinálj semmit).

Írtunk mindenfélét, az ötlet nem kellett, mindegyik rossz valamiért, közben ránk vagy ideges, mert nem kínáljuk a családi életedre a megoldást, de máris, azonnal, ezüsttálcán ha lehet.

Nem értem, mi bajod van, kaptál száz tippet, hideget, meleget, válogathatsz belőle, a többin (anyádon) nem tudunk segíteni, szóval érthetetlen, mit vársz.

Hogy sértegetsz, azzal nem vagy előrébb, mi nem vagyunk olyanok, mint anyád, és te se, ezt magyarázom kommentek óta, tessék cselekedni. Vagy már elég nagy, hogy ne tőle várj minden megoldást, és sajna mellette úgy néz ki, csak ez marad. Elhiszem, ha rossz, de mit lehet tenni? Menjünk oda, pofozzuk fel?

Az eredeti kérdésedre van válasz, ja és erre a "rejkarnáció" szóra keress már rá a guglin oszt tanuld meg rendesen :D

2016. júl. 7. 19:17
 37/37 anonim válasza:
Képzeld, lehet úgy élni, hogy a konyhai szemetesbe dobod akár nyitott, akár nem. A wc-be fura lenne a kis kuka + a tudat, hogy abban a te véres betéteid és tamponjaid vannak..Fúj...
2016. júl. 8. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!