Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eldugul a WC, ha lehúzom...

Eldugul a WC, ha lehúzom rajta a tampont?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom lesz, hanem mondjuk havonta 15 darab. Ugyanis drága jó édesanyám nem hajlandó a WC-be egy rohadt kukát venni. Merthogy az mindk nekem, csak én használnám stb. Elegem lett, hogy a zsebembe kell rakni a használtat és a szobámba dobjam ki. Egyszerűen nem értem, hogy valaki nő létére, hogy lehet ilyen degenerált és ráadásul gyerekekkel foglalkozik. Az iskolában sincs szemetes, ott mindenki lehúzza és semmi baj nem volt belőle. Itt is olvastam több mindent, hogy le lehet-e vagy nem, de a legtöbb ember szerint nem dugul el tőle. Mondjuk suliban szépen be fogom csomagolni, rakok rá egy cetlit, hogy rakjanak ki kukát vagy itt fogom összegyűjteni és lerakom a WC mellé. Otthon ezt nem akarom megcsinálni. Azt sem szeretném, hogy miattam jöjjön ki a szippantós autó, de nincs más megoldás.
2016. júl. 6. 13:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Van rá esély. Nálunk a suliban eldugult tőle..
2016. júl. 6. 13:37
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne más megoldás. Fogod, szépen elcsomagolod (wc papír, plusz tarthatsz magadnál vagy a fürdőben nylon-zacsit) és miután végeztél, kiviszed a konyhai kukába vagy akárhova.

Arról nem is beszélek, hogy százas boltban 500 ft-ért lehet kukát venni, de ha ennyire nagy dolog, akkor egy kartondoboz is megteszi, amit a cuccal együtt kidobhatsz.

Annyi de annyi megoldás van, mielőtt oda jutunk, hogy lehúzzuk a tampont.

2016. júl. 6. 13:39
 3/37 anonim ***** válasza:
93%
Anyukád még a feneked is szokja kitörölni? Ennyire lehetetlen vagy, netalán unalomból trollkodsz?
2016. júl. 6. 13:39
 4/37 anonim ***** válasza:
9%
Én se szívesen raknék kukát a vécébe a tamponoknak. Ugyanis rettenet vérszag kezd majd terjengeni elég hamar abban a kicsi térben. Mi a baj azzal, hogy kidobod a konyhai szemetesbe? (A szobai is undi nekem...)
2016. júl. 6. 13:42
 5/37 A kérdező kommentje:
A konyhában egy nyitott szemetes kosár van, na ott lenne igazán büdös. Gondoltam, hogy lesz aki nem hiszi el, hogy ilyen anyám van és nem kamu a kérdés. Rohadtul elegem van, hogy a tampont is én veszem a zsebpénzből, csak egy nyamvadt kukát kértem és nem hajlandó megvenni.
2016. júl. 6. 13:47
 6/37 anonim ***** válasza:
2-3 zsepi 5-6 Ft, egy duguláselhárítás 15-20 ezer Ft.
2016. júl. 6. 13:55
 7/37 anonim ***** válasza:
23%

Nem lesz amúgy belőle. Én is lehúzom itthon a tampont, panel, sose volt gong az elmúlt 10 év alatt pedig szupert is használtam, nyilvános helyen nem persze mert nem lehet tudni. Néha a széklet simán nagyobb és az sem esik szét!

Amúgy hány éves vagy? Mennyi zsebpénzt ad? Nálunk az ilyesmi mindig kivétel volt a zsebpénzből, mentünk vásárolni, vettünk. Ő is nő, tudja milyen ha elfogy és megjön pont.

Egyébként a szobában a leggusztustalanabb, főleg a melegben, és ha nyitott, azért a fürdőben nem tartózkodsz egész nap, nincs annyira meleg se, pont azért van ott a zárt. Tényleg érdemes venni erre egy külön kukát a fürdőbe pár 100Ft vagy egy dobozt erre (azt ingyen hozhatsz a boltból). Azért ezt gyakrabban kell üríteni mint a szobait, az komolyan nagyon lassan telik meg nálunk, abba undorító lenne gyűjteni főleg hogy nagyobb ergo a zsák is drágább, a kicsibe lehet szatyrot tenni.

Anyósoméknál a konyhában nincs kuka, max egy átlátszó szatyor a pulton... abba nem dobom, mert van hogy átnézi mielőtt kidobja... a fürdőben sincs... A kinti szemetest ahol tartják, pedig kulccsal zárják, nincs kulcsunk oda... Régen párom szobájában volt csak szemetes.. Akkor sajnos maradt a lehúzás vagy a betétnél a gyűjtés de egy hétig ki akarja?!

2016. júl. 6. 13:56
 8/37 anonim ***** válasza:
78%

Lutri, attól függ mennyire jól tervezett a csőhálózat. Önmagában a tampon mérete nem indokol dugulást, csak a felgyülemlett és szét nem bomló anyagok. Ha a gerinc mentén nincs torlódás és rendesen megy le a cucc, nem lesz gond. Ha rendszeres a torlódás (amit többnyire észre sem veszel), akkor a víz hatására lassan bomló anyagok dugulást fognak okozni. Csak akkor lehet biztos az ember ha ismeri a hálózatot és az állapotát.

Egyébként vihar a biliben az egész, párom fogja és kidobja a kinti kukába.

2016. júl. 6. 14:12
 9/37 anonim ***** válasza:
85%

Meddig tart becsomagolni és kivinni a kinti kukába?

Tényleg nem kéne lehúzni,egy dugulás drága mulatság. Ha nyomott szennyvízhálózat van a településen,akkor meg az átemelő szivattyúkat teszi tönkre a tampon,betét,pelenka,amit nem tudnak a szivattyúk bedarálni,aztán folyik az utcán a szennyvíz.

Régi panelben én már jártam úgy- földszinten laktam- hogy a kivezetőcső(amin a ház összes szennyvize megy ki) eldugult,és mire munkából hazaértem, a kaki a mosogatóban feljött,kifolyt a konyhában. Dobhattam ki a bútort,de a szag sem volt semmi. A csőből 2 marék tampont,betétet, gyerekpelenkát,meg 2 db töltött paprikát szedtek ki. Egyiket sem én húztam le.

Szóval kérlek titeket,ne húzzátok le az ilyen dolgokat.

(Megj.: a széklet vízben szétázik)

2016. júl. 6. 14:32
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért is a konyhaiba dobnám, majd ha zavarja a szag, vesz a vécébe. Egy zárt tetejú szemetesben egy jól becsomagolt tampon nem büdösödik be. Én se szívesen dobnám máshova, de valamelyik család tart kukát, másik nem.
2016. júl. 6. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!