Eldugul a WC, ha lehúzom rajta a tampont?
Hogyne lenne más megoldás. Fogod, szépen elcsomagolod (wc papír, plusz tarthatsz magadnál vagy a fürdőben nylon-zacsit) és miután végeztél, kiviszed a konyhai kukába vagy akárhova.
Arról nem is beszélek, hogy százas boltban 500 ft-ért lehet kukát venni, de ha ennyire nagy dolog, akkor egy kartondoboz is megteszi, amit a cuccal együtt kidobhatsz.
Annyi de annyi megoldás van, mielőtt oda jutunk, hogy lehúzzuk a tampont.
Nem lesz amúgy belőle. Én is lehúzom itthon a tampont, panel, sose volt gong az elmúlt 10 év alatt pedig szupert is használtam, nyilvános helyen nem persze mert nem lehet tudni. Néha a széklet simán nagyobb és az sem esik szét!
Amúgy hány éves vagy? Mennyi zsebpénzt ad? Nálunk az ilyesmi mindig kivétel volt a zsebpénzből, mentünk vásárolni, vettünk. Ő is nő, tudja milyen ha elfogy és megjön pont.
Egyébként a szobában a leggusztustalanabb, főleg a melegben, és ha nyitott, azért a fürdőben nem tartózkodsz egész nap, nincs annyira meleg se, pont azért van ott a zárt. Tényleg érdemes venni erre egy külön kukát a fürdőbe pár 100Ft vagy egy dobozt erre (azt ingyen hozhatsz a boltból). Azért ezt gyakrabban kell üríteni mint a szobait, az komolyan nagyon lassan telik meg nálunk, abba undorító lenne gyűjteni főleg hogy nagyobb ergo a zsák is drágább, a kicsibe lehet szatyrot tenni.
Anyósoméknál a konyhában nincs kuka, max egy átlátszó szatyor a pulton... abba nem dobom, mert van hogy átnézi mielőtt kidobja... a fürdőben sincs... A kinti szemetest ahol tartják, pedig kulccsal zárják, nincs kulcsunk oda... Régen párom szobájában volt csak szemetes.. Akkor sajnos maradt a lehúzás vagy a betétnél a gyűjtés de egy hétig ki akarja?!
Lutri, attól függ mennyire jól tervezett a csőhálózat. Önmagában a tampon mérete nem indokol dugulást, csak a felgyülemlett és szét nem bomló anyagok. Ha a gerinc mentén nincs torlódás és rendesen megy le a cucc, nem lesz gond. Ha rendszeres a torlódás (amit többnyire észre sem veszel), akkor a víz hatására lassan bomló anyagok dugulást fognak okozni. Csak akkor lehet biztos az ember ha ismeri a hálózatot és az állapotát.
Egyébként vihar a biliben az egész, párom fogja és kidobja a kinti kukába.
Meddig tart becsomagolni és kivinni a kinti kukába?
Tényleg nem kéne lehúzni,egy dugulás drága mulatság. Ha nyomott szennyvízhálózat van a településen,akkor meg az átemelő szivattyúkat teszi tönkre a tampon,betét,pelenka,amit nem tudnak a szivattyúk bedarálni,aztán folyik az utcán a szennyvíz.
Régi panelben én már jártam úgy- földszinten laktam- hogy a kivezetőcső(amin a ház összes szennyvize megy ki) eldugult,és mire munkából hazaértem, a kaki a mosogatóban feljött,kifolyt a konyhában. Dobhattam ki a bútort,de a szag sem volt semmi. A csőből 2 marék tampont,betétet, gyerekpelenkát,meg 2 db töltött paprikát szedtek ki. Egyiket sem én húztam le.
Szóval kérlek titeket,ne húzzátok le az ilyen dolgokat.
(Megj.: a széklet vízben szétázik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!