Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eldugul a WC, ha lehúzom...

Eldugul a WC, ha lehúzom rajta a tampont?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom lesz, hanem mondjuk havonta 15 darab. Ugyanis drága jó édesanyám nem hajlandó a WC-be egy rohadt kukát venni. Merthogy az mindk nekem, csak én használnám stb. Elegem lett, hogy a zsebembe kell rakni a használtat és a szobámba dobjam ki. Egyszerűen nem értem, hogy valaki nő létére, hogy lehet ilyen degenerált és ráadásul gyerekekkel foglalkozik. Az iskolában sincs szemetes, ott mindenki lehúzza és semmi baj nem volt belőle. Itt is olvastam több mindent, hogy le lehet-e vagy nem, de a legtöbb ember szerint nem dugul el tőle. Mondjuk suliban szépen be fogom csomagolni, rakok rá egy cetlit, hogy rakjanak ki kukát vagy itt fogom összegyűjteni és lerakom a WC mellé. Otthon ezt nem akarom megcsinálni. Azt sem szeretném, hogy miattam jöjjön ki a szippantós autó, de nincs más megoldás.
2016. júl. 6. 13:32
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megértetni egy ilyen "nővel", hogy tényleg szükség lenne egy szemetesre? Ezerszer találkozhatott WC-ben szemetessel és eljátszotta, hogy felesleges az. Én megértem, hogy mikor ő volt gyerek nem voltak ilyen betétek, tamponok, de nem kőkorszaki módon kell hozzáállni a témához. Az a baj, hogy más itt lakik itt, mert eljátszanám, hogy ledobom a WC mellé, csak rájön, hogy kell szemetes. Na majd legközelebb kezébe adom, hogy mégis hova dobjam ki. Egyébként szégyen, hogy a magyar közoktatásban engednek ilyen beszűkült látókörű, maradi embert foglalkoztatni.
2016. júl. 6. 16:26
 12/37 anonim válasza:
62%

Nagyon nagy a pofád,de levinni a szemetet lusta vagy.

Nem csinálnék gondot ebből anyád helyében,ha a kezembe adnád akkor megetetném veled,tanulj egy kis tiszteletet.

Kis takony.

2016. júl. 6. 16:35
 13/37 A kérdező kommentje:
Eddig 7 éven át dugdostam, hordtam, vittem ki. De az éjszaka közepén nem sétálhatok ki vele. És igen nagy a szám mert egy kukát és havonta 2 doboz tampont és egy doboz betetét NEM képes venni. Te meg teljesen ki vagy szolgáltatva neki, és a otthon nem lehet ilyen dolgokról beszélni. Normális helyeken nem így kezelik ezt és megnehezíti a gyereke életét.
2016. júl. 6. 17:01
 14/37 A kérdező kommentje:
És megmondtam neki, hogy én üríteném, nem lenne dolga vele, csak végre legyen hova kidobni. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de gyereket csinálni tudott, de akkor már gondolt volna erre is. Ha ezzel a "teherrel" nem tud megbírkózni.
2016. júl. 6. 17:03
 15/37 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem tetszik a rendszer KÖLTÖZZ EL!!
2016. júl. 6. 17:05
 16/37 A kérdező kommentje:
A családi pótlékot felveszi, de erre nem telik belőle. Én értem, hogy az nem elég mindenre, de akkor inkább a tv-t köttetné ki, de tampont és szemetest tudjunk venni. De nem a pénztel van itt gond, hanem a gondolkodásával.
2016. júl. 6. 17:06
 17/37 A kérdező kommentje:
El is fogok mihamarabb, mert az aztán teljesen normális, hogyha rajta múlna véres ruhában járnék iskolába. Igaz??? Mert nem képes havi 2 ezer forintot erre fordítani. Egyébként eldöntöttem, hogy a gyerekemet, ha lesz se fogja látni, ha így állt a témához.
2016. júl. 6. 17:08
 18/37 anonim ***** válasza:

7 éve dugdosod a tampont és a betétet, magyarul kb nagykorú vagy, nőj fel.

Csomagold be a használt holmit és dobd a konyhai kukába. Mi is odahordjuk, a mi kukánk is nyitott, de sosincs szaga, mert naponta kivisszük és nincs ideje lebomlania a benne levő dolgoknak.

2016. júl. 6. 17:48
 19/37 A kérdező kommentje:
Képzeld tavaly is voltam nyáron diákmunkán, amiért kaptam 34 ezer Ft, nos sajnos az elment az elmúlt egy évben tamponra és dezodorra. Felnőttem, mert gyerekként éjszakákat sírtam át, mert ez a minta anyuka nem vett betétet. Beletörődtem, hogy magamnak kell megoldani, ha nem akarok véres holmiban járni. Csak gondoltam, hogy egy kuka nem nagy kérés, mondtam neki, hogy már nem bírom így, azt hiszed használt? Ebből költözek el iskola mellett, hamár az alapvető higiéniás cuccokra elfogy a pénzem? Tudom kicsit mérges vagyok, de nagyon elegem van.
2016. júl. 6. 17:58
 20/37 anonim ***** válasza:
93%

-Anya, nekem miért nincs nagymamám, mint az Ödönkének az oviban?

-Azért drágám, mert az én anyám egy r.h.d.k volt, aki nem volt képes egy szemetest rakni a vécébe, hogy ne kelljen a konyháig vonszolnom a véres tamponjaimat. Sokáig gondolkodtam, hogy a vécét dugítsam-e el, vagy lökjem őket a padlóla, de dulván, hátha abból tanul ez a nyomorék, de inkább úgy döntöttem, hogy megszakítom vele a kapcsolatot örökre!

-Anya, de bátor és okos vagy, ha anyuka leszek, én is teszek majd kukát a vécébe!!!

2016. júl. 6. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!