Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eldugul a WC, ha lehúzom...

Eldugul a WC, ha lehúzom rajta a tampont?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom lesz, hanem mondjuk havonta 15 darab. Ugyanis drága jó édesanyám nem hajlandó a WC-be egy rohadt kukát venni. Merthogy az mindk nekem, csak én használnám stb. Elegem lett, hogy a zsebembe kell rakni a használtat és a szobámba dobjam ki. Egyszerűen nem értem, hogy valaki nő létére, hogy lehet ilyen degenerált és ráadásul gyerekekkel foglalkozik. Az iskolában sincs szemetes, ott mindenki lehúzza és semmi baj nem volt belőle. Itt is olvastam több mindent, hogy le lehet-e vagy nem, de a legtöbb ember szerint nem dugul el tőle. Mondjuk suliban szépen be fogom csomagolni, rakok rá egy cetlit, hogy rakjanak ki kukát vagy itt fogom összegyűjteni és lerakom a WC mellé. Otthon ezt nem akarom megcsinálni. Azt sem szeretném, hogy miattam jöjjön ki a szippantós autó, de nincs más megoldás.
2016. júl. 6. 13:32
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Azt még tedd hozzá, hogy ez nem volt képes nekem betétet venni, hogy mennyit sírtam, szégyenkeztem miatta. És hogy a viszonyunk egy nagy nulla volt. És rohadt vicces akarszlenni, de nem anya az ilyen, az biztos. Aki ilyen szinten elutasírtja a menstruációt, aminek ahhoz van köze, hogy később gyerekem legyen, na az ne akarjon unokázni. Egyébként nemcsak ez a baj, hanem sok minden más. A konyhába is csak pár hónapja került a kuka és addig én meg dugdoshadtam.
2016. júl. 6. 18:38
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért most már áruld el légyszi, hogy ha se a fürdőben, se a konyhában nem volt eddig szemetes, anyukád mit csinált a hulladékkal?

És az miért volt jó neki, hogy mosnia kellett az összevérezett cuccaidat?

2016. júl. 6. 18:44
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés tulajdonképpen nem a tamponkérdésről szól, hanem anyádról. Utálhatjuk együtt, ah erre akarsz kilyukadni, csak akkor minek írsz ki ilyen béna kérdést, édes istenem, mindenki volt már olyan helyen, ahol nem volt kuka a budiban, akinek volt gyerekszobája, az nem húzza le, hanem csomagol, másik kukát keres. Hogy ezt ne tudd megoldani, ahhoz kb életképtelennek kell lenni. Abból a 34ezerből vehettél volna egy műanyag szemetest, kb 500 ft.

Anyád érdekes, de azzal se mi, se te nem mész semmire, hogy itt pörögsz egy fórumban és mocskolod. Nem tehetünk róla, meg te se, a keservedet egy rokonnak add ki, annak több értelme van.

2016. júl. 6. 19:52
 24/37 anonim ***** válasza:
Igen
2016. júl. 6. 19:54
 25/37 anonim ***** válasza:
Nekünk van a wc-ben kuka, és egyáltalán nem büdös. Semmi szag nem érződik belőle.
2016. júl. 6. 20:24
 26/37 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy rájöttem ahogy olvasgattam a válaszaidat, hogy ez bizony kamu kérdés. Múltkor a családi kapcsolatok témában tettél fel egy olyan kérdést, hogy anyukád meg apukád nem vesz neked betétet és olyan lett a bugyid, apukád meg kiakadt, hogy anyukádnak kell a piszkodat eltakarítania. Mire jók ezek a menstruációs kérdések? Erre élvezel?
2016. júl. 6. 20:33
 27/37 anonim ***** válasza:
39%

NEM lesz vérszag, ha nem két hétig áll benn a konyhai szemetes.

Én is oda dobom, mert a klotyóban valóban piszok büdös akár már másnap is, mert pici, szellőzetlen helyiség - a konyhai szemetet viszont legfeljebb kétnaponta kivisszük, így nem ott bomlik.

Egyébként vergődés helyett vehetsz te is egy kukát, az pedig természetes, hogy a SAJÁT tamponodat TE veszed meg a pénzedből. Az a kéthavonta 400 ft nehogy földhöz vágjon már - egészségtelen szutykokra heti szinten több megy el.

2016. júl. 6. 22:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Most amúgy komolyan egy elvileg felnőtt - bár kb. ovis szinten lévő - csaj vergődését hallgatjuk?!

Te tényleg ostoba vagy, kérdező!

2016. júl. 6. 22:24
 29/37 A kérdező kommentje:
Annyiban igazatok van, hogy megy ezután a konxhai szemetesbe, úgyis én szoktam kivinni azt is. Az meg, hogy ti is úgy gondolkodtok, mint anya, hogy nem kell szemetes, hát elég furcsa. Vendégek előtt is mentek a tamponnal a konyhába? Biztos viccnek van normális házaknál és intézmények, nyilvános helyek tömkelegében szemetes a női wc-ben. Igen vergődök, lehet így mondani, mert ki vagyok szolgáltatva nekik és nem tudok mit csinálni. Lehet mondani, hogy költözz el, ha nem tetszik a rendszer. A végszó pedig: bármelyikőtök nem venné meg a tampont, nem rakna szemetest a wc-be, ha a lányotok kérné. Ha nem, akkor megkönnyebbülök, hogy más hülye is van. Ha igen, akkor meg belegondolhatnátok, hogy miről szól a kérdés, miért is nyafogok otthon mindhiába.
2016. júl. 6. 23:07
 30/37 A kérdező kommentje:
26-os én nem írtam ki másik kérdést, de belinkeled, elovasnám
2016. júl. 6. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!