A betét elejétől kb 2 centire már látszik, ha valaki menstruál, vagy csak a betét közepén van folt?
Bocsi kicsit késön irtam, lemaradtam :)))
Amúgy egy nőn érezni lehet ha menstuál, ingerlékenyebb, kibirhatatlanabb :)
gratulálok a gyermekeidhez =)
a teszt másnap már nem volt ott a kukában mert kivitték a szemetet. több tesztem nincs mert 2 tesztet kaptam, 1et az apjának adtam, és mondtam neki, hogy mi a szitu. hétfőn kapok még teszteket, akkor tudunk csak tesztelni, de addig próbálom kitalálni, hogy most mi is van...
Nos arra lennél kiváncsi,hogy lesz -e gyereked, mert gondolom a hülyeséget nem egyedül csinálta, de mi is az a hülyeség???
Azért fontos lenne tudni, hogy egyáltalán lehet -e terhes, mert ha két hónap kimaradt, akkor már elvetetni sem igazán lehet..
A cici nem mindenkinél nől meg..7 kilo hízás 1 hónap alatt pedig pusztán a terhesség miatt szerintem túlzás.
A betétjét meg megmutatja??? -akkor miért nem válaszol ha a barátnőd akkor ..szóval ha megjön azt rendesen lehetne látni és tényleg nem kell keresgélni a nyomokat, de ha téged akar megszivatni az is lehet , hogy összekente csak,amire azthiszed véres.
Szóval mi is volt a nyáron???
igen én írtam a teherbeesésnél is.
eddig amikor menstruált nem futkosott, nem volt szabad emelgetni, ő sem emelgetet, most meg ma is meg tegnap is felemeltem, nem szólt, ő is +emelt akkor sem mondott semmit sem hogy ne mert tart a menszesze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!