Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj hogy még nem jött meg...

Az baj hogy még nem jött meg 14 évesen?

Figyelt kérdés
Márciusban lettem 14éves, és szeptembertől gimi, nekem meg még nem jött meg és kicsit cikinek érzem h majdnem már gimis koromra még nem jött meg. Tudom h 16-17éves korig még simán megjöhet csak esetleg ennek mi lehet az oka? Genetika vagy éretlenség vagy mi? Alacsomy termetű vagyok de már rendesen van mellem meg ilyesmi dolgok amik a testi érettséget mutatják, és nem tudom h mi oka lehet annak h még nem jött meg. Vagy csak túlaggódom?

2016. jún. 17. 18:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na jó csajok ma nemtudom h mi volt de egy ilyen barnás folyás volt ma nem sok de ami volt az barna volt és ilyen még nem volt, ez most mit jelent?
2016. jún. 18. 21:39
 12/14 anonim válasza:

Nyugi, ez a barnás cucc teljesen normális! Egy ideig még vszeg. ilyen lesz, aztán később kezd kipirosodni. Az első pár alkalommal még ilyen.

De juhhuuu! MENSTRUÁLSZ!!:) Ez már szerintem az!

Beszélj anyuddal vagy valakivel és tegyél be betétet! Sok sikert!;)

15/L

2016. jún. 19. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ez így!
2016. jún. 20. 08:30
 14/14 anonim ***** válasza:

szia.

Nekem 14 évesen és 11 hónaposan (azaz már majdnem 15 évesen!) jött meg... kb 12 éves koromban már volt mellem is.... nem vagy lekésve róla..

18/L

2016. jún. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!