Az baj hogy még nem jött meg 14 évesen?
Semmi oka nincsen, későn érő típus vagy. De ez nem gond. Nekem 13 évesen jött meg, de annyira össze-vissza, hogy a gimi első két évében egyáltalán nem menstruáltam (2 évig). Én nagyon örültem neki, mert nem kellett havonta kinlódnom vele. Azóta már nyilván beállt, és szinte mindig 28 napra pontos. De semmi bajod, amiért még nem jött meg. Használd ki. Más lányok ilyenkor azon problémáznak, hogy pont a nyaralás idejére esik majd. Szóval örülj neki, hogy még nem jött meg. :)
19L
Nyugi:)
Nekem 9 (!) éves koromban jött meg és nagyon nem szerettem... Oké, annyiban jó volt, hogy mikor a többieknek kezdett megjönni, tőlem kértek tanácsot, de összességében utáltam. (Főleg, hogy még fel se voltam akkor világosítva. :D)
De én mondom, addig örülj, míg nem jön meg!
A barátnős intim jellegű beszélgetések miatt meg ne érezd magad furán, ha nagyon zavar, Menj el onnan, ha meg cikiznek, akkor a saját értelmi szintjüket minősítik vele.
Nem tudok mást mondani, vegyél egy csomag betétet a biztonság kedvéért (ha zavarna, hogy valami folyton baszogat odalent, akkor tampont ne:D) és ha fáj lent a hasad, igyekezz ne fehér gatyában lenni, mert baj lehet. (Tapasztalat.😃)
15/L
Nyugi, nem ciki!
Én és minden más nő örülne ha nem menstruáció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!