Ki tudna írni, hogy mikor jött meg neki először? (hány évesen) és hol? Mikor? Hogy reagált? Hogy mondta el az anyukájának.
Szia:) Én 13 éves múltam egy hónappal...egy tábprban és nagyon beparáztam:/
De jól reagáltam mert szímítottam rá:) Anyukámnak nem mondtam el, szerintem hamar rájött, hogy folyton a wc-re rohangáltam, és akkor megbeszéltük:)
Köszi a gyorsválaszt! :)
még sokan írjatok lécci
10 és fél éves voltam, pont húsvét vasárnap volt.:)
Anyukám ugye már előtte felvilágosított, hogy mi is várható.
Szombaton nagyon görcsöltem, rosszul voltam, de akkor még nem volt semmi. Aztán vasárnap elmentem mosdóba és láttam, hogy barnás folyás van a fehérneműmön, konkrétan kikiabáltam anyukámnak a fürdőszobából, hogy jöjjön be és kérdeztem tőle, hogy ez most akkor az? Mire mondta, hogy igen és elmagyarázta, hogy hol találom a betétet.
Igazából semmi extra reakció nem volt, tisztában voltam vele, hogy ez lesz, csak nem gondoltam, meg anyukám se, hogy ilyen korán. De szerencsére nagyon közvetlen és jó a kapcsolatunk, meg az is volt mindig, így nem volt gond vele ilyen dolgokról beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!