Ki tudna írni, hogy mikor jött meg neki először? (hány évesen) és hol? Mikor? Hogy reagált? Hogy mondta el az anyukájának.
Figyelt kérdés
thx2016. ápr. 12. 18:46
11/25 anonim válasza:
11 évesen,elmentem a mamához suli után ês kimentem pisilni narancssárga lett a wc papír majd véres,egyből tudtam mi van,nem ijjedtem meg,anyu korábban már beszélt erről.Kimentem megkérdeztem a mamát véletlenül nincs betétje tisztasági szerencsére volt.És nem sokall később anyu is megjelent a mamánál mondtam mi van,lefutottunk a boltba vettünk betétet és visszamentünk a mamához.
12/25 A kérdező kommentje:
:) Még írhattok!
2016. ápr. 12. 19:30
13/25 anonim válasza:
13 évesen, jött meg. A reakcióm ,,na bammeg, hát ez ..szuper..:D,, És elmondtam anyunak, hogy asszem megjött, erre ő természetesen reagált, azt mondta, hogy nagylány lettem. :)
14/25 anonim válasza:
A 12. szülinapom előtt egy hónappal, a nyár kellős közepén. Pont a Balatonnál voltunk,de az idő szerencsére akkor romlott el,amikor nekem megjött.:) Estére nagyon elkezdett fájni a hasam,fogalmam sem volt,hogy mitől. Apa már vakbéltől félt,anyu vetette fel,hogy lehet hogy lassan megjön. Másnap reggel a mosdóban vettem észre,szóltam anyunak,hogy jöjjön be,mert a bugyim véres. Sajnos én nagyon rosszul voltam, el is ájultam.
15/25 A kérdező kommentje:
:( még lehet írni
2016. ápr. 12. 21:13
16/25 anonim válasza:
Nyertem. 16 évesen:DD itthon. Reakció: már épp ideje volt..
17/25 anonim válasza:
15 voltam. Suliban volt és aznap még fellépésem is volt."Nagyon örültem". Szerencsére nem fájt és fekete volt a fellépős nadrág így nem lehetett probléma belőle. Elmondtam anyának, örült neki (már épp ideje volt).
18/25 anonim válasza:
12 évesen a suliba jött meg, aztán szóltam a barátnőmnek ,hog szóljon az ikremnek... Aztán megírtam anyának SMS-be... és itthon kaptam egy 10 perces felvilágosítást...
19/25 anonim válasza:
13 évesen egy hétköznap reggel arra ébredtem, hogy hatalmas barna folt van a pizsamanadrágon, a lepedőn, de beleivódott az ágy kárpitjába is. Rögtön szóltam anyunak, hogy megjött, kaptam betétet, és mentem suliba. Mire hazaértem, anyu folttisztítóval kitisztította az ágyat.
20/25 anonim válasza:
14. szülinapomat megelőzően 3 hónappal. Otthon, reggel történt és pont nem mentem iskolába betegség miatt, mert előtte lévő nap fájt a hasam. Valószínűleg amiatt fájt, így utólag szemlélve. Anyukámnak nem mertem elmondani, csak a rákövetkező menstruációnál szedtem össze magam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!