Lányok! Nektek hány évesen jött meg a fehérfolyás és utána mennyivel a menstruáció?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 19:15
1/11 anonim válasza:
A fehérfolyásra nem emlékszem pontosan, viszont nem gondolnám, hogy pár hónapnál tovább lett volna, mivel 10 és fél évesen már menstruáltam, tehát előtte kis idővel jelentkezett. Nem gondolnám, hogy 9 évesen lett volna már fehérfolyásom. Szerintem valamikor az első menzeszemet megelőző hónapokban volt.
2/11 anonim válasza:
Én úgy emlékszem nekem egész okáig volt fehérfolyásom, mielőtt megjött volna. Talán 1,5 évig is, nem emlékszem pontosan, de sokáig.
13 évesen jött meg először, de 12 évesen már volt fehér folyásom. Ezért szerencsére akkor is tisztasági betétet viseltem, mikor éppen megjött.
3/11 anonim válasza:
Fehérfolyást nem tudom, menstruáció 13 évesen.
4/11 anonim válasza:
11 körül, 11,5, a mensi meg 14,5 év.
6/11 anonim válasza:
Nekem a mensim és a folyás egyidőben jött még,11 évesen
7/11 anonim válasza:
Fehérfolyás 9-10,menstruáció 13.17/l
8/11 anonim válasza:
Fehérfolyás 9 menstruáció még nem 14/L
9/11 anonim válasza:
Fehérfolyás 10 menzesz 11 (amúgy fél hónapja jött meg először) 11/L
10/11 anonim válasza:
A fehérfolyás 10 évesen, a menstruáció 11 évesen.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!