15 eves vagyok es meg nem jott meg mert?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es meg nem jott meg az elso menstruaciom. Kb 1,5 eve van feher folyasom es a pinam is kb 2 eve szoros de a honaljam nem. Neha furan erzem magam es neha faj a hasam alja is. A mellem 13 evesen kezdet el noni de meg nagyon kicsi.42 kilo vagyik es 16,5 cm magas. Ha valaki hozzam szol ideges vagyok. Hangulatom is mindig valtozik es egyszer faj a hasam alja egyszer elmulik utana megint faj. A fejem is surun faj. Megfog jonni vagy mi? Kerlek segitsetek felek es izgulok. Ui. Ilyen turus szereu valami valami es megkemenykedik a bugyimon.#menstruáció #Verzes Feherfolyas
2016. ápr. 20. 20:54
1/7 anonim válasza:
Ilyan kórosan soványan ne csodálkozz, hogy nem jön meg. Minimum 10-zel többnek kéne lenned... :(
Egyébként 18 éves korodig van időd, ha visont még akkor sem jön, akkor nőgyógyász.
2/7 A kérdező kommentje:
Es ha meghizok max 5-10 kilot akkor megjon?? osztalytarsam 44 kilo es 164 cm es megjott neki
2016. ápr. 20. 21:59
3/7 anonim válasza:
17,18 éves korodig kellene megjönnie.
4/7 anonim válasza:
Kérdezd meg anyudat és a nagymamáidat (és nővéredet, ha van), hogy nekik mikor jött meg, abból is tudsz tájékozódni. (például ha anyudnak 17 évesen jött meg, akkor valószínűleg te is későn érő vagy ebből a szempontból)
A 15 év nem kőbe vésett szabály, sok lánynak elég későn jön meg.
Amiket felsoroltál, lehetnek a menstruáció jelei is, ne aggódj :)
A stressz tolhatja, szóval komolyan, nyugi.
5/7 anonim válasza:
Próbálj meg sok húst, májat, fehérjét enni. Jó lenne 3 kg-ot híznod. Ha ezt sikerül felszedned, akkor meg fog jönni.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom nektek a valaszokat.
Megprobalok stresszelni csak nem birok. es meg hizni is
2016. ápr. 26. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!