Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 eves vagyok es meg nem...

15 eves vagyok es meg nem jott meg mert?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es meg nem jott meg az elso menstruaciom. Kb 1,5 eve van feher folyasom es a pinam is kb 2 eve szoros de a honaljam nem. Neha furan erzem magam es neha faj a hasam alja is. A mellem 13 evesen kezdet el noni de meg nagyon kicsi.42 kilo vagyik es 16,5 cm magas. Ha valaki hozzam szol ideges vagyok. Hangulatom is mindig valtozik es egyszer faj a hasam alja egyszer elmulik utana megint faj. A fejem is surun faj. Megfog jonni vagy mi? Kerlek segitsetek felek es izgulok. Ui. Ilyen turus szereu valami valami es megkemenykedik a bugyimon.

#menstruáció #Verzes Feherfolyas
2016. ápr. 20. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyan kórosan soványan ne csodálkozz, hogy nem jön meg. Minimum 10-zel többnek kéne lenned... :(

Egyébként 18 éves korodig van időd, ha visont még akkor sem jön, akkor nőgyógyász.

2016. ápr. 20. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Es ha meghizok max 5-10 kilot akkor megjon?? osztalytarsam 44 kilo es 164 cm es megjott neki
2016. ápr. 20. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
17,18 éves korodig kellene megjönnie.
2016. ápr. 21. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg anyudat és a nagymamáidat (és nővéredet, ha van), hogy nekik mikor jött meg, abból is tudsz tájékozódni. (például ha anyudnak 17 évesen jött meg, akkor valószínűleg te is későn érő vagy ebből a szempontból)

A 15 év nem kőbe vésett szabály, sok lánynak elég későn jön meg.

Amiket felsoroltál, lehetnek a menstruáció jelei is, ne aggódj :)

A stressz tolhatja, szóval komolyan, nyugi.

2016. ápr. 25. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sok húst, májat, fehérjét enni. Jó lenne 3 kg-ot híznod. Ha ezt sikerül felszedned, akkor meg fog jönni.
2016. ápr. 25. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom nektek a valaszokat.

Megprobalok stresszelni csak nem birok. es meg hizni is

2016. ápr. 26. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert némileg éretlen vagy még.
2016. jún. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!