Megjött a menstruációm. Gyermekotthonban vagyok, segítség nélkül. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy meg fog jönni, mert már 28 nap telt el, ma reggel felkeltem és megjött. Csakhogy nekem holnap versenyem van (tánc). Tampont nem tudom felrakni, de tundra/ normál bugyiban nem tudok normálisan táncolni, csak feszülten, mint egy darab léc. Csak tangban tudok táncolni. Kérlek segítsetek, mit tegyek? Nem tudom, hogy a 2. napom mennyire lesz erős, de szerintem már erős lesz a vérzés. Valamit ki kell találnom sűrgősen, amiben tangában is lehetek. Kérlek. :( Gyermekotthonban vagyok, itt senki sem törődik velem, senkivel sem tudok beszélni ilyenekről. Kérek. :( Végigsírtam a délutát.
15/L
2010. ápr. 10. 17:02
21/26 anonim válasza:
és hogy sikerült?:)) azt még megosztod velünk?
22/26 A kérdező kommentje:
Másodikak lettünk. :)
2010. ápr. 13. 19:01
24/26 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. ápr. 14. 17:38
25/26 anonim válasza:
de jó, örülök hogy minden jól ment:)
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. ápr. 17. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!