Vakbél? Segitség? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tegnap a suliba délután fájt a hasam és mikor hazajöttem akkor szédültem,fájt a fejem,és a gyomrom (?) is fájt,vagy nem is tudom,furcsa érzés volt aztán ma mentem suliba és a buszon is fájt a gyomrom,anyum erősködött,hogy menjek aztán később hazakérőztem most van lázam is a homlokom is fáj de a gyomrom nem
3ra megyek orvoshoz csak anyum megijesztett,hogy lehet vakbélgyulladásom van
hú,kicsit megnyugodtam,remélem csak egy hülye megfázás vagy valami
köszönöm,hogy irtál
Feküdj le, és nyomd meg az alábbi pontot: a csípődnél biztos észrevetted van egy kiemelkedés egy kis csont, na ezt a kiemelkedést kösd össze a köldököddel egy képzeletbeli egyenes vonallal. (jobb oldalt) Ezt a vonlat oszd fel egyharmad két harmad arányban úgy, hogy a kis csontocska legyen az amerre az egy harmad van. A harmadoló pontot nyomd meg óvatosan, vagy inkáb annyud nyomja meg, hogy közben fekhess. Ha ott fáj akkor lehet hogy vakbélgyulladás. Egyik haveromnak nem volt láza.
Ezen a képen látható hogy hol.( [link] ) Tehát feküdj a hátadra és szemből nyomkodja meg anyud. Ha fáj akkor az nem jó.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy írtatok,kiderült,hogy megint az epém lustálkodik :)
már nagyon be voltam parázva a vakbéltől :D
még egyszer köszönöm nektek,ment a zöld mancs nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!