Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség!? (Kérdésed túl...

Lizybabah kérdése:

Segítség!? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
van egy samsung s5230 telóm én a neten néztem szervíz kódokat és az egyik a rendszer gazda beállítás ugye nem jó rajta a facebook és hálózatot választottam újra indítottam és amikor bekapcsol akkor olvassa a simkártyát és onnan tovább nem megy!:(mehet a kukába vagy meglehet javítani?nagyon kérlek válaszoljatok hamar!!!!előre is köszi!!!
2011. szept. 11. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Irány a szerelő.
2011. szept. 11. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
de megtudják javítani?am köszi:)
2011. szept. 12. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha te piszkáltál hozzá, és azóta nem megy, akkor szoftver hiba, ami megfelelő hozzáértéssel és eszközökkel mindig javítható.

(Kivéve ha valamilyen gubancot okoz a hardwareben is.)

Megpróbálhatod a hard resetet is, ezt is meg fogod találni ugyanott, ahol a kódokat lelted, vagy hasonló oldalakon.

2011. szept. 12. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
2011. szept. 14. 14:06
 5/8 A kérdező kommentje:
de linkeljél már nekem lécci mert nem tom hogy holvan :8ahol vannak azok a kódok ott nincsen amit te mondasz:(szóval akkor tudsz segíteni?előre is köszi!!!!
2011. szept. 14. 14:14
 6/8 A kérdező kommentje:
vagy aki ért ehhez a problémához segítsen!!!köszönöm!!!!!!!!!
2011. szept. 14. 14:28
 7/8 A kérdező kommentje:
de nem lehet bekapcsolni akkor hogy csináljam meg a hard resetet vagy mi?:((((((vki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 15. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lehet bekapcsolni, akkor az első válasz lép érvénybe. :D

Ha be lehet kapcsolni, akár SIM kártya nélkül is, akkor keress rá a Google-ön: S5230 hard reset.

Első találat. Ott ír néhány kódot, amivel megoldhatod.

2011. szept. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!