Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség? (Kérdésed túl...

Segítség? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Elindítottam a MineCraftot és amikor végig ér a betöltés azt írja ki hogy "Bad Video Card Driver". Ez nem is lenne olyan nagy gond beírtam Googléba hogy Geforce FX 5200 driver letöltése ki is adott jó sokat.Végig próbáltam elég sokat.

Volt olyan is ami végül azt írta ki indítsa újra a gépet és jó lesz azt is megcsináltam de semmi. Kérlek titeket mondjatok nekem olyat ami jó:)

Bocs a regényért.

2011. aug. 10. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez jó lesz. [link]
2011. aug. 10. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Új videokártya, a tied már egy őskövület.
2011. aug. 10. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vok milyen os-ed van?
2011. aug. 10. 14:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)

De amit linkeltél már én is próbáltam ahhoz hogy frissítse fizetni kell érte:)

Am XP-m van.

2011. aug. 10. 14:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Vagy ezért nem kell fizetni?
2011. aug. 10. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ingyenes,kattints a [Click here to Download]-ra és pár mp-n belül elindul a letöltés.
2011. aug. 10. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
És azt írja ki hogy indítsam újra a gépet ha újraindítom mit kell utána csinálni?:D
2011. aug. 10. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:

1.Ha tiszta telepítést hajtottál végre akkor most letörölte a mostani szoftvert és újraindítás után tudod feltenni amit leszedtél

2.Semmit

2011. aug. 10. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor az újraindítás után nem kell semmit se csinálni csak indítsam el a MinecRaftot? nem nagyon vok egy gép zseni.
2011. aug. 10. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
DirectX-ből is fel lehetne telepíteni valami frisset, ha esetleg azzal van baja. Nem tudom a minecraft-nak milyen kell, vagy hogy egyáltalán directxet használ-e.
2011. aug. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!