Megjött a menstruációm. Gyermekotthonban vagyok, segítség nélkül. Hogyan tovább?
Gondoltam, hogy meg fog jönni, mert már 28 nap telt el, ma reggel felkeltem és megjött. Csakhogy nekem holnap versenyem van (tánc). Tampont nem tudom felrakni, de tundra/ normál bugyiban nem tudok normálisan táncolni, csak feszülten, mint egy darab léc. Csak tangban tudok táncolni. Kérlek segítsetek, mit tegyek? Nem tudom, hogy a 2. napom mennyire lesz erős, de szerintem már erős lesz a vérzés. Valamit ki kell találnom sűrgősen, amiben tangában is lehetek. Kérlek. :( Gyermekotthonban vagyok, itt senki sem törődik velem, senkivel sem tudok beszélni ilyenekről. Kérek. :( Végigsírtam a délutát.
15/L
szerintem keress néhàny videot erröl hàtha talàlsz vmit.
Bocs többet nem tudok segíteni mert még én se csinàltam
Szia, nem tudom, de én is jártam táncversenyekre, bár em tudom te milyen fajta táncot űzöl, egy cserényi idő mindig van:) akár berohansz az öltözőbe, és ott gyorsan használt betét ki, becsomagolni kuka, másik betét gyorsan felragasztva.
Kívánok Néked sok sikert, és gyorsan szerezz be egy csomaggal- kérd meg az eladót, hogy segítsen.
ez attól függ milyen erős a menzeszed. Ha tudod kb általában milyen gyakran cserélsz, akkor azt tanácsolom, hogy feleannyi időnknt cseréld..
pl:
ha általában 3 óránként kell, akkor a versenyen 1.5-2 óránként válts. De ha úgy jobban éreznéd magad, akkor 1 óránként, enm tudom ezek a betétek mennyit bírnak. Reggeltől van verseny? vagy du? mert ha du, akkor még reggel le tudod csekkolni hogy működik. Lehet az a legjobb, hgoy ha amikor csak teheted leellenőrzöd hogy áll a dolog! azért az látszik mennyire van tele.
Am. ennyire letojják a gyermekotthonban a gyerekeket, hogy senkitől nem tudsz segítséget kérni? Ezt nagyon szomorúan hallom:S Én örökbefogadlak:S tényleg! csak nemtom hogy kell.. szerintem imádnánk egymást! kisfiamat is szeretnéd:) 1 éves.
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!