Megjött a menstruációm. Gyermekotthonban vagyok, segítség nélkül. Hogyan tovább?
Gondoltam, hogy meg fog jönni, mert már 28 nap telt el, ma reggel felkeltem és megjött. Csakhogy nekem holnap versenyem van (tánc). Tampont nem tudom felrakni, de tundra/ normál bugyiban nem tudok normálisan táncolni, csak feszülten, mint egy darab léc. Csak tangban tudok táncolni. Kérlek segítsetek, mit tegyek? Nem tudom, hogy a 2. napom mennyire lesz erős, de szerintem már erős lesz a vérzés. Valamit ki kell találnom sűrgősen, amiben tangában is lehetek. Kérlek. :( Gyermekotthonban vagyok, itt senki sem törődik velem, senkivel sem tudok beszélni ilyenekről. Kérek. :( Végigsírtam a délutát.
15/L
amit belinkeltel az tisztasagi betet!!!! az enyhe folyasnal kibir 1 orat, lehet kettot is, de mivel masodik naprol van szo, kizart hogy keves jojjon. fel orat sem fogja huzni es egy eroteljesebb mozdulatnal jo esellyel jon egy nagyobb loket amibol nem fog fel mindent es atut illetve kifolyik :-s semmikepp nem ajanlom
vegyel mini tampont es probald meg reggel nyugisan betenni. az birni fogja 2-3 orat biztosra, igy nem muszaj pont a legnagyobb izgalomban, verseny elott betenned. nem tudom ha mar masztiztal, de ha nem moss kezet es dugd be ovatosan az ujjad. lehet csak en vagyok bena, de en sokaig azert nem tudtam tampont felhelyezni mert nem tudtam merre kanyarodik a huvely es nem talaltam el a jo iranyt. fontos hogy a tampont minimum 2-3 centire felnyomd maskepp nagyon kenyelmetlen lesz es nem fogsz tudni jol mozogni. a madzagot nehogy elfelejss lehuzni mert maskepp nem jon ki.
ha nem megy a tampon, tegyel tangas tisztasagi betetet es tegyel ra egy reteg vattat. az kene birja 1 orat es nem megy melle. (csak nem a legkenyelmesebb erzes)
18:22! Köszönöm szépen a tanácsod, ez nagyon jól jött. Délután lesz a verseny, így délelőtt tesztelni fogom. :)
18:27! Köszönöm szépen, nagyon jólesik. :) Amúgy nem kérhetünk nagyon tanácsot, mert nincs meg az a mélypont a kapcsolatunkban, mint másoknál a szülőkkel. :( Már hozzászoktam, kicsit nehéz, de minden rendben. Néha azért tapasztalom, hogy gyakorikérdéseken kedvesebbek velem az emberek, mint "itthon". Tényleg nagyon jól esett, köszönöm! :)
18:28! Ez nem tisztasági, hanem egészségügyi betét. Ott van alatta a leírásában is: "Semmi akadálya, hogy normál egészségügyi betétet használj, amikor tanga bugyi van rajtad, de nem az a legjobb megoldás. Erre a célra sokkal megfelelőbb ez az alig 3 mm-es, szupervékony, testhez idomuló betét, amely követi a tanga bugyi formáját, és hosszú szárnyai segítségével jól rögzíthető." Vagy most ezt nem értem, ez tényleg nem egészségügyi? :( Pedig már kezdtem megnyugodni.. :(
na, akkor lépjünk kicsit visszább.. nem tudom, hogy az milyen betét, arra nem tudok válaszolni.. viszont kérdésem az, hogy tánc közben kilóghat -e a bugyid, mondjuk forgás közben? mert ha nem, én sima szárnyas betétet is raktam már tangára, és úgy biztos kibírja neked is! ügyesen kell beragasztani a szárnyakat..
Amúgy igazán nincs mit:) az első kettő amire legutóbb válaszoltál az mindkettő én vagyok:)
Rakjuk össze végre, hogy ne görcsölj annyit a holnapi verseny ezen részétől:)
szóval: ha van normál betéted, próbáld ki, akár most is, hogy tangára rakod, mozogj benne kicsit.
Aztán meg ha nem megy, nézz utána annak a betétnek, én is mindjárt utána nézek, és azt vadászd le, minél előbb.
igen, én is pont ezt írtam neki:)))
"viszont a nedvszívó képessége 2 cseppes, tehát nem nagy.. ellenőrizd gyakrabban, és cserélgesd, ha úgy látod! ezzel mindenképpen gyakrabban kell menned wc-re."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!