Miért nem tudom a tampont feltenni?
Figyelt kérdés
Csajok segítsetek! 17 éves vagyok és ma szerettem volna először kipróbálni a tampont mert már roppant kellemetlen a betét főleg a suliba és már nem bírom, de egyszerűen nem tudtam feltenni. Elkezdtem, a tampon teteje elkezdett felmenni de ott megakadt valamibe. És nem tudom tovább nyomni mert fáj is. Tudnátok valami tanácsot adni nagyon jól jönne mert nagyon lehangolódtam most emiatt. Előre is köszi a válaszokat2016. máj. 16. 14:59
11/12 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítségeteket :)
2016. máj. 16. 16:13
12/12 anonim válasza:
Ha megnyugtat, én addig nem tudtam tp-t feltenni, míg szűz voltam, mert piszkosul fájt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!