Hogyan kell feltenni a tampont hogy ne torjon? SOS. (elnezest nincs ekezetem) 14L
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy kezdodik a suli.es.jon az evnyito. Szeretnek hasznalni tampont. Fel tudom tenni rendesen,tovig bent van az ujjam,de miutan felteszem erzem. Erzem hogy ott van. Tor. Pedig fent van. Ja es amikor felhelyezem (a wcn ulve) egy masik csatornan folyik ki a ver. Amugy hasznaltam mar tampaxot is de azzal is ereztem. Kicsit olyan mintha felraknam es visszacsusszanna.de amugy mar epphogy csak a veget erzem,csak az tor. talan egy picit kellene feljebb de nem tudom. Nem megy feljebb. Segitseg. Az is lehet hogy jo helyen van csaak meg kell szoknom? 14L2014. aug. 30. 20:14
1/3 anonim válasza:
Abszolút nem kéne érezned. Próbáld egy kicsit megdönteni valamilyen szögben, mert nem egyenesen kell feltenni.
3/3 anonim válasza:
Nem kellene érezned egyáltalán, ha teljesen fent van. Vagy nagyon rövid a hüvelyed, vagy rosszul teszed fel. Ne egyenesen ütközésig told, hanem döntögesd, valamelyik irányba tovább kell majd mennie. Elég hülyén fogalmaztam meg, de remélem érted. :D
Az meg, hogy egy másik csatornán folyik ki a vér... Hát, vagy valami szörnyű testi rendellenességed van, és menj orvoshoz, vagy azért van, mert rosszul teszed fel, vagy pedig a tamponon alatt maradt még a hüvelyedben vér, és az jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!